ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: «Την έσφιξα στο λαιμό - Δεν ήθελα να την σκοτώσω», λέει ο 55χρονος συζυγοκτόνος

Καβάλα: «Την έσφιξα στο λαιμό - Δεν ήθελα να την σκοτώσω», λέει ο 55χρονος συζυγοκτόνος
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Πηγές του Δήμου Νέστου μετά την οικογενειακή τραγωδία
Intime News

Καβάλα: Το τελευταίο «αντίο» στην Άιντα, που το απόγευμα της Πέμπτης (5/5) δολοφονήθηκε από τον 55χρονο σύζυγό της μέσα στο φαρμακείο της στις Πηγές του Δήμου Νέστου, λένε συγγενείς και φίλοι την Κυριακή (8/5)

Η κηδεία της 43χρονης θα τελεστεί στον τόπο μόνιμης κατοικίας της τον Αμυγδαλεώνα. Παράλληλα, το πρωί της Τρίτης (10/5) θα απολογηθεί ο 55χρονος ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα Καβάλας για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε.

Ο καθ' ομολογίαν δράστης, νοσηλεύεται με τραύματα στα χέρια και στο λαιμό, καθώς μετά την αποτρόπαια πράξη του προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του. «Βρισκόμασταν στο κουζινάκι του φαρμακείου. Λογομαχήσαμε. Προσπάθησα να την πίσω άλλη μία φορά να μην φύγει. Μου είπε: "θα ζητήσω διαζύγιο"», φέρεται να είπε σύμφωνα με τον Alpha ο 55χρονος στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καβάλας, οι οποίοι τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο.

«Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου. Την έσφιξα στο λαιμό χωρίς να καταλάβω πόσο δυνατά. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή αποφάσισα να βάλω τέλος και στη ζωή μου. Δεν ήθελα να την σκοτώσω», πρόσθεσε.

«Ήταν ταραγμένος»

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 55χρονο που στραγγάλισε την 43χρονη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, ήταν η υπάλληλος του φαρμακείου που πήγε να του παραδώσει τα εφεδρικά κλειδιά, όπως της είχε ζήτησε.

Η κοπέλα μιλώντας στο Star είπε μεταξύ άλλων ότι «ο δράστης φαινόταν ταραγμένος, όμως ποτέ δεν περίμενα ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο».

«Και όταν βγήκε ήταν λίγο ταραγμένος, αλλά εντάξει ήταν γενικώς υπερκινητικός δεν θεώρησα... Δεν είδα την Άιντα πίσω από τον γκισέ στον πάγκο. Λέω εντάξει, θα είναι μέσα στην κουζίνα ή μέσα στο δωμάτιο», είπε η υπάλληλος του φαρμακείου.

Όπως είπε η κοπέλα, δεν ακούστηκε ο παραμικρός θόρυβος που να προμήνυε ότι κάτι δεν πάει καλά και τα ανεβασμένα στόρια του μαγαζιού ήταν το στοιχείο εκείνο που την έκανε να ανησυχήσει.

«Δεν ακούστηκε τίποτα, απολύτως τίποτα. Τα στόρια που δεν ανέβηκαν ποτέ ήταν η αιτία να ανησυχήσω... Πήρα τη μητέρα της και θεώρησα ότι πρέπει να καλέσω την αστυνομία, γιατί κάτι δεν πήγαινε καλά. Γιατί έβλεπα και τα δύο αμάξια παρκαρισμένα απ΄έξω, κλειστά τα πάντα και δεν είχε συμβεί ποτέ αυτό. Δεν είχα εγώ τα δεύτερα κλειδιά για να μπω μέσα. Κι ευτυχώς που δεν τα είχα. Ίσως τα ζήτησε για να μην δω εγώ όλο αυτό ή να μην μπορέσω εγώ να μπω μέσα», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα: «Ήθελε να τον χωρίσει, αλλά δεν πρόλαβε» - Την έπνιξε στο δωματιάκι του φαρμακείου