Διευκρινίσεις από τον δήμο Ιωαννιτών για την απόπειρα αυτοκτονίας μητέρας μπροστά στα παιδιά της

Newsbomb

Για το συμβάν ενημερώθηκε και ο πατέρας της οικογένειας ενώ όλοι τους αναμένεται να μεταβούν στο Α.Τ Ιωαννίνων.

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί στον οικισμό του Περάματος στα Γιάννενα με τον Δήμο Ιωαννιτών να προχωρά σε διευκρινίσεις για τον χώρο που έγινε το συμβάν.

Aλλοδαπή γυναίκα το πρωί της Δευτέρας, στον οικισμό του Περάματος στα Γιάννενα, αποπειράθηκε να κάνει κακό στον εαυτό της με τη χρήση μαχαιριού. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως η γυναίκα είχε μεταβεί στο ΚΕΠ που υπάρχει στην περιοχή μαζί με τα δύο μικρά παιδιά της.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο δήμος Ιωαννιτών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε πως δεν έγινε το συμβάν στον χώρο του ΚΕΠ.

«Με αφορμή το δυσάρεστο συμβάν που έλαβε χώρα στην περιοχή του Περάματος, διευκρινίζεται ότι η νεαρή αλλοδαπή δεν είχε απευθυνθεί στο ΚΕΠ του Δήμου για εξυπηρέτησή της αλλά στην Υπηρεσία Ασύλου που λειτουργεί στον ίδιο χώρο και υπάγεται στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου», ανεφέρει η ανακοίνωση του δήμου Ιωαννιτών.

Η απάντηση του δήμου Ιωαννιτών

Σύμφωνα με το epirus-tv, για το συμβάν ενημερώθηκε και ο πατέρας της οικογένειας ενώ όλοι τους αναμένεται να μεταβούν στο Α.Τ Ιωαννίνων.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved