ΕΛΛΑΔΑ

Ιεράπετρα: Σκυλιά επιτέθηκαν σε 57χρονη - Σκότωσαν το σκυλάκι της, τραυμάτισαν την ίδια

Ιεράπετρα: Δύο σκυλιά επιτέθηκαν σε 57χρονη σκότωσαν το σκυλάκι της και τραυμάτισαν την ίδια
Διεξάγεται έρευνα αναφορικά με το πώς τα σκυλιά διέλαθαν της προσοχής των αφεντικών τους.
Pixabay

Ιεράπετρα: Όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής όταν η 57χρονη γυναίκα έβγαλε βόλτα τα σκυλακια της.

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στην Ιεράπετρα. Μια γυναίκα ηλικίας 57 ετών έβγαλε βόλτα τα δύο σκυλάκια της σε κεντρικό δρόμο της Ιεράπετρας. Καθώς περπατούσαν, ήρθε αντιμέτωπη με ένα απρόσμενο συμβάν, καθώς δέχτηκε επίθεση από δύο σκυλιά τα οποία τραυμάτισαν την ίδια ενώ δάγκωσαν μέχρι θανάτου το ένα σκυλάκι της.

Η 57χρονη έχει κάποιες γρατζουνιές στο σώμα της. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για δύο δεσποζόμενα σκυλιά για τα οποία είναι άγνωστο πώς κατάφεραν να ξεφύγουν της προσοχής των ιδιοκτητών τους με συνέπεια αυτό το τραγικό περιστατικό.

Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα και προέβη στη σύλληψη ενός αλλοδαπού άνδρα 39 ετών ενώ αναζητείται ακόμα ένας ημεδαπός. Ταυτόχρονα η δημοτική αστυνομία επέβαλλε και διοικητικό πρόστιμο στον 39χρονο επειδή δεν είχε ενημερωμένο βιβλιαριο εμβολιασμου του σκυλιού του.

Παράλληλα διεξάγεται έρευνα αναφορικά με το πώς τα σκυλιά διέλαθαν της προσοχής των αφεντικών τους.

Αγρίνιο: Σκύλος επιτέθηκε σε γυναίκα που διένειμε φυλλάδια

Υπενθυμίζεται ότι ένα ακόμη περιστατικό επίθεσης σκύλου σε πολίτη στο Αγρίνιο, είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα.

Μια γυναίκα έκανε διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων όταν έγινε το συμβάν στην περιοχή των δικαστηρίων στο Αγρίνιο. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν έγινε επίθεση από αδέσποτο ή οικόσιτο σκύλο.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως πέριξ στην περιοχή, οδό Κρυστάλλη κλπ, κυκλοφορεί αδέσποτο σκυλί που είναι ιδιαίτερα επιθετικό.

Ο σκύλος της έσκισε τη φόρμα και της προκάλεσε τραύμα στο πόδι όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Την ίδια ώρα περίοικοι εκφράζουν την ανησυχία τους για τα αδέσποτα της περιοχής, καθότι το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά επιθέσεων καταγράφονται συνεχώς, αναφέρει το agriniopress.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αγρίνιο: Σκύλος επιτέθηκε σε γυναίκα που διένειμε φυλλάδια