ΕΛΛΑΔΑ

Προπύλαια: Συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας για τις αμερικανικές βάσεις - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Προπύλαια: Συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας για τις αμερικανικές βάσεις - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας καθώς εξαIτίας πορείας συγκέντρωσης έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας προχωρά η ΕΛ.ΑΣ λόγω των συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Αμυντική Συμφωνία , που πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ στα Προπύλαια, ενώ παράλληλα στην Πλατεία Κλαυθμώνος έχουν συγκεντρωθεί διάφορες συλλογικότητες που διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Συγκεκριμένα αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Σταδίου και Πανεπιστημίου, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, από το ύψος της οδού Σέκερη.

Οι διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί στα Προπύλαια και στέλνουν μήνυμα ακύρωσης της Ελληνοαμερικανικής Συμφωνίας για τις βάσεις και ενάντια σε κάθε εμπλοκή της χώρας.

Το συγκεντρωμένο πλήθος απαιτεί να κλείσουν άμεσα οι βάσεις στη Σούδα, στην Αλεξανδρούπολη, στο Στεφανοβίκειο και στη Λάρισα, να κλείσουν άμεσα όλες οι ευρωατλαντικές υποδομές και να μη χρησιμοποιηθεί καμιά για τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία. Επίσης, να σταματήσει η «συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους με οποιαδήποτε μορφή και πρόσχημα».

Στο συλλαλητήριο στα Προπύλαια μετέχουν η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις, εργατικά σωματεία, συνδικαλιστικές οργανώσεις, φορείς των αυτοαπασχολουμένων, των γυναικών και της νεολαίας.