ΕΛΛΑΔΑ

Φλώρινα: Για 3 χρόνια βίαζε ο πατέρας την 12χρονη

Φλώρινα: Για 3 χρόνια βίαζε ο πατέρας την 12χρονη
Φλώρινα: Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες για τον βιασμό της 12χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα

Φλώρινα: Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες για τον βιασμό της 12χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα

Τη σεξουαλική κακοποίηση από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα βίωνε η 12χρονη από τη Φλώρινα η οποία αποκάλυψε όσα περνούσε μιλώντας αρχικά στους δασκάλους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, που μετέδωσε το MEGA, η 12χρονη υφίστατο βιασμούς από τον πατέρα της τα τελευταία τρία χρόνια πριν τελικά να βρει τη δύναμη και να εξομολογηθεί τι ζούσε.

Η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου αποκαλύφθηκε όταν εκπαιδευτικοί παρατήρησαν αλλαγή στη συμπεριφορά του 12χρονου κοριτσιού, το οποίο εν συνεχεία εκμυστηρεύτηκε στους δασκάλους του τον βιασμό του από τον ίδιο του τον πατέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη επιβεβαιώνει τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης μαθήτριας από τον πατέρας της.

Ο πατέρας της 12χρονης φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος και εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Φλώρινας.

Στο μεταξύ, αναμένονται τα αποτελέσματα DNA των εξετάσεων στη 12χρονη μαθήτρια προκειμένου να διασταυρωθεί αν ανήκει στον 35χρονο πατέρα της, προκειμένου να ακολουθήσουν οι νόμιμες διαδικασίες.

Η 12χρονη ,έχει απομακρυνθεί από το οικογενειακό της περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας, ενώ παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγο.

Διαβάστε επίσης:

Φλώρινα: Ο ιατροδικαστής επιβεβαιώνει την σεξουαλική κακοποίηση της 12ρονης από τον πατέρα της

Αμύνταιο: 12χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από το ίδιο της τον πατέρα