ΕΛΛΑΔΑ

Aίθριος καιρός όλη την εβδομάδα

Aίθριος καιρός όλη την εβδομάδα

Με καλό καιρό θα κυλήσειη εβδομάδασε ολόκληρη τη χώρα

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου στην Αττική.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού αναμένεται σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Σαρωνικό σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ.

Ίδια θα είναι η εικόνα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα βόρεια ορεινά τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 29 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, 13 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 14 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 14 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 17 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Βόρειο Ιόνιο μέτριοι 5 μποφόρ.