Υπόθεση Βαλυράκη: Απειλές καταγγέλλει ένας από τους βασικούς μάρτυρες

Ο ένας από τους δύο βασικούς μάρτυρες στην υπόθεση για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές
Υπόθεση Βαλυράκη: Απειλές καταγγέλλει ένας από τους βασικούς μάρτυρες
Ο ένας από τους δύο βασικούς μάρτυρες στην υπόθεση για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές
INTIME/Φωτογραφία αρχείου
2'

Στην καταγγελία ότι δέχθηκε απειλές προχώρησε ο ένας από τους βασικούς μάρτυρες, ο άνθρωπος, δηλαδή, που κατονόμασε ως υπόπτους τους δύο ψαράδες που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην υπόθεση θανάτου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο μάρτυρας της υπόθεσης Βαλυράκη ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού τον Φεβρουάριο για να μην μιλήσει στις αρχές, ο νέος ισχυρισμός της πλευράς των δύο κατηγορούμενων ότι υπήρχε άλλο σκάφος και άλλος ψαράς στην περιοχή, θα καταπέσει.

«Με χτύπησαν για να με τρομοκρατήσουν, ‘πρόσεχε …, τι θα πεις εκεί που θα πας και πως θα το πεις’. Πέντε ήταν, οι τέσσερις κατέβηκαν. Κοπάναγαν και οι τέσσερις. Πάνε να καλύψουν τους δυο για να πάει ο ένας μέσα. Στα λέω αυτό το πράγμα, χωρίς φόβο και πάθος» είπε αρχικά ο μάρτυρας στην υπόθεση Βαλυράκη.

Ο ίδιος είπε ότι την μοιραία ημέρα βρισκόταν στο Πεζονήσι της Ερέτριας σχεδόν 150 μέτρα μακριά από το σημείο που χάθηκε ο πρώην υπουργός προσθέτοντας ότι ήταν παρών τη στιγμή που ο Σήφης Βαλυράκης έπεφτε χτυπημένος όπως λέει- στην θάλασσα, μετά από έναν έντονο διαπληκτισμό με τους δυο ψαράδες που τον είχαν προσεγγίσει με το σκάφος τους.

Ο μάρτυρας επέμεινε, επίσης, ότι «δεν υπάρχει δεύτερο σκάφος. Ένα ήταν το σκάφος. Απλώς, πάνε να παρουσιάσουν ότι μοιάζει το σκάφος το δικό τους και πάνε να δώσουν τον άλλον για να την βγάλουν «καθαρή» οι δυο. Από όραση έχω καλή, βλέπω πολύ καλά. Δεν μπορούν να μου πουν οι άλλοι εμένα ότι ήταν ο την στιγμή που ήταν δυο μέσα στο σκάφος. Και το συγκεκριμένο σκάφος δεν λέμε ότι έμοιαζε, άλλο το έμοιαζε και άλλο τι ήτανε. Υπάρχει διαφορά» .

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που παρουσιάζει η οικογένεια Βαλυράκη, ο άτυχος πολιτικός δέχτηκε 15 χτυπήματα από διαφορετικά όργανα σε κεφάλι, πρόσωπο και αυχένα, τα οποία δείχνουν όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς του, ότι ο θάνατος του οφείλεται όχι σε δυστύχημα αλλά σε δολοφονία.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή