ΕΛΛΑΔΑ

Ρόμπερτ ντε Νίρο: Οι «βόλτες» και οι συναντήσεις του στη Θεσσαλονίκη πριν αναχωρήσει για τις Κάννες

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο κορυφαίος ηθοποιός Ρόμπερτ ντε Νίρο
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο κορυφαίος ηθοποιός Ρόμπερτ ντε Νίρο

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ρόμπερτ ντε Νίρο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες της ταινίας «Tin Soldier»

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier» και ο Απόστολος Τζιτζικώστας βρήκε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον διάσημο ηθοποιό.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας γνωστοποίησε τη συνάντησή τους με ανάρτησή του στα social media.

Σε φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook, ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε απλά τη φράση «συζητώντας με έναν θρύλο», όπου φαίνεται να συζητά χαμογελώντας με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας συζήτησε με τον πασίγνωστο ηθοποιό για την εμπειρία του από την Θεσσαλονίκη και τα γυρίσματα, αλλά και για την ταινία Tin Soldier, που είναι η τέταρτη χολιγουντιανή παραγωγή που γυρίζεται στην περιοχή μέσα στους τελευταίους 11 μήνες.

Εκτός από τον Χολιγουντιανό σταρ στην ταινία συμμετέχουν ακόμα οι Τζέιμι Φοξ και Σκοτ Ίστγουντ, γιος του βετεράνου ηθοποιού και σκηνοθέτη Κλιντ Ίστγουντ, ο οποίος βρέθηκε επίσης στη Θεσσαλονίκη

Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Ντε Νίρο ολοκλήρωσε τις σκηνές του στην ταινία και αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη , με προρισμό τις Κάννες όπου θα δώσει το παρών στο λαμπερό φεστιβάλ.

Σχετικές ειδήσεις