ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: 19χρονη κατήγγειλε βιασμό την ώρα που πήγε για μπάνιο στη θάλασσα - Ψάχνουν τον δράστη

Χαλκιδική: 19χρονη κατήγγειλε βιασμό την ώρα που πήγε για μπάνιο στη θάλασσα - Ψάχνουν τον δράστη
Χαλκιδική: H καταγγελία της 19χρονης για βιασμό υποβλήθηκε τη Δευτέρα 

Χαλκιδική: H καταγγελία της 19χρονης για βιασμό υποβλήθηκε τη Δευτέρα 

Καταγγελία για βιασμό κατέθεσε τη Δευτέρα (30/05) μια 19χρονη στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, η οποία εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 19χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για να εξεταστεί από ιατροδικαστή, το μεσημέρι της Δευτέρας είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα πριν αρχίσει η βάρδια της και εκεί, όπως είπε, έζησε έναν εφιάλτη, όταν την πλησίασε ένας άγνωστος που την βρήκε μόνη στην παραλία.

«Σε μισή ώρα έπιανε δουλειά και ήθελε πρώτα να κάνει μπάνιο. Τη βρήκε μόνη στην παραλία, δεν ξέρουμε τι μπορεί να της έκανε. Ακόμα δεν μας λέει. Είναι σοκαρισμένη» δήλωσε η μητέρα της 19χρονης στην ιστοστελίδα makthes.gr.

Οι γονείς της 19χρονης ενημερώθηκαν από τις αρχές για την καταγγελία του βιασμού και αμέσως ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη για τη Χαλκιδική. «Μας πήραν από το αστυνομικό τμήμα Κασσανδρείας. Μιλήσαμε για λίγο μαζί της και μας είπε ότι της επιτέθηκε και μετά έγιναν διαφορά που δεν μπορούσε να μας πει» ανέφερε ο πατέρας της 19χρονης.

Οι αρχές έδρασαν με γρήγορα αντανακλαστικά και επικοινώνησαν με την ιατροδικαστική υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη ώστε να εξεταστεί άμεσα η 19χρονη, ενώ τα ρούχα της έχουν κρατηθεί για να εξεταστούν για αποτυπώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές βρίσκονται κοντά στη σύλληψη του άντρα που καταγγέλει η 19χρονη με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι αναζητείται άντρας που είναι κατάδικος και κρατείται στις Φυλακές Κασσάνδρας αλλά φέρεται να είχε άδεια.