ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ: Ο άνθρωπος που γλύτωσε από 12 πυροβολισμούς!

ΣΟΚ: Ο άνθρωπος που γλύτωσε από 12 πυροβολισμούς!

Ποιος είναι ο 25χρονος, που βρέθηκε απέναντι από τους ληστές με τα καλάσνικοφ

Του Παναγιώτη Σουρέλη

«Ένιωσα σαν να βρίσκομαι σε αστυνομική ταινία. Είχαν στήσει οδοφράγματα και όταν με είδαν, πυροβόλησαν τουλάχιστον 12 φορές.Τόσους κάλυκες μάζεψε η αστυνομία», δηλώνει αποκλειστικά στο newsbomb ο 25χρονος εθελοντής πυροσβέστης της Ροδόπολης Χ. Κ., που σήμερα τα ξημερώματα ήρθε αντιμέτωπος με τα κάσνικοφ των ληστών.

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις πέντε. Ο Χ. Κ. ήταν μόνος του στο πυροφυλάκειο της Ροδόπολης, καθώς ο δεύτερος δασοπυροσβέστης βάρδιας είχε μεταβεί σε ένα συμβάν με το πυροσβεστικό.

Ξαφνικά, άκουσε ένα σύρσιμο στο έδαφος και βγήκε να δει τι συμβαίνει. «Είδα έναν νεαρό, που φορούσε φούτερ με κουκούλα, να σέρνει έναν κάδο. Άλλοι τουλάχιστον τρεις ήταν χωμένοι σε ένα ATM τράπεζας και προσπαθούσαν με έναν ηλεκτρικό τροχό να το παραβιάσουν. Μόλις με είδαν, φώναξαν τρεις φορές σε άπταιστα ελληνικά “μας πήραν χαμπάρι” και άρχισαν να πυροβολούν στο οδόστρωμα. Μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο πολυτελείας μάρκας audi πάνω από 3.000 κυβικά και έφυγαν. Θα μπορούσα να τραυματιστώ από κάποιον εξοστρακισμό», δηλώνει στο newsbomb ο 25χρονος εθελοντής πυροσβέστης.

Οι ληστές είχαν στήσει μέχρι και οδοφράγματα, προκειμένου να κάνουν πιο εύκολη τη διαφυγή τους, σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά. «Είχαν τοποθετήσει δύο μεγάλους κάδους ανακύκλωσης στην οδό Ειρήνης, ενώ επί της 25ης Μαρτίου και της Ροδοπόλεως είχαν βάλει 14 τσουβαλάκια με άμμο και χαλίκι και δύο κάδους», λέει ο Χ.Κ.

Το περιστατικό έχει ανησυχήσει τους κατοίκους της κατά τα άλλα ήσυχης κοινότητας της Ροδόπολης. Ευτυχώς, πάντως, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται στην αναζήτηση των αρχών.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιξαν πυρ κατά πυροσβέστη σε απόπειρα ληστείας ΑΤΜ!