ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η οργή της για τα καλά λόγια πρώην συγκρατούμενης της Έφης Κακαράντζουλα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η οργή της για τα καλά λόγια πρώην συγκρατούμενης της Έφης Κακαράντζουλα
Την οργή της Ιωάννας Παλιοσπύρου έχουν προκαλέσει τα όσα είπε πρώην συγκρατούμενη της Έφης Κακαράντζουλα
Instagram

Την οργή της Ιωάννας Παλιοσπύρου έχουν προκαλέσει τα όσα είπε πρώην συγκρατούμενη της Έφης Κακαράντζουλα

Την έντονη αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τις δηλώσεις πρώην συγκρατούμενης της Έφης Κακαράντζουλα, της γυναίκας που της έριξε το βιτριόλι αλλάζοντας τη ζωή της, μετέφερε ο δικηγόρος της στον ΑΝΤ1.

«Η Ιωάννα είναι σαφώς εξοργισμένη καθώς μέσω της συνέντευξης επιχειρείται σε συνεργασία με κάποιον άλλο να εξωραϊστεί η εικόνα της δράστιδος και επίδοξου δολοφόνου της Ιωάννας, να δοθεί μια μορφή αγιοποίησής της» είπε αρχικά ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου και συμπλήρωσε:

«Παράλληλα πρέπει να πούμε πως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το κομμάτι της συνεντεύξεως που γίνεται λόγος για τη μεγάλη οικονομική επιφάνεια της δράστιδος. Θυμίζω ότι όλη τη διάρκεια και μέχρι την τελική της καταδίκη δήλωσε πάμπτωχη και αδυνατούσα να έχει περιουσιακά στοιχεία… Ελπίζω η δήλωση περί οικονομικής επιφάνειας να επαναληφθεί στα επόμενα δικαστήρια, όταν δηλαδή θα εισαχθούν οι αστικές αποζημιώσεις της Ιωάννας, μετά την καθαρογραφή της ποινικής αποφάσεως».

Οι δηλώσεις που προκάλεσαν τον θυμό της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 είχαν μεταδοθεί νωρίτερα δηλώσεις πρώην συγκρατούμενης της Έφης Κακαράντζουλα στις οποίες μεταξύ άλλων έλεγε για την καταδικασμένη για την επίθεση με βιτριόλι ότι «γενικά είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος, ο οποίος έχει ένα επίπεδο και σε καμία των περιπτώσεων αν δεν γνώριζα το περιστατικό, δε θα πίστευα ότι το έχει διαπράξει εκείνη. Είναι επιλεκτική, έχει χιούμορ, φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος με ερεθίσματα, είναι εύστροφη και σίγουρα αν κολλήσει το μυαλό σε κάτι δε μπορείς να το ελέγξεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ίσως να υπήρχε σοβαρός λόγος γι’ αυτό που έκανε».

Σχετικές ειδήσεις