ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Βούλα: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί - Αποφύγετε τις μετακινήσεις

Φωτιά στην Βούλα: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί - Αποφύγετε τις μετακινήσεις
 Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων

ΦωτιάΔραματικές είναι οι ώρες στο Πανόραμα Βούλας όπου η φωτιά που ξεκίνησε από τη Γλυφάδα έχει προκαλέσει τις μεγαλύτερες ζημιές.

Δραματικές στιγμές για τους κατοίκους των νοτίων προαστίων της Αθήνας. Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Άνω Γλυφάδα να έχει επεκταθεί στις αυλές σπιτιών.

Επιπλέον η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Άνω Γλυφάδα και Βούλα λόγω της πυρκαγιάς. Αναλυτικά τα μέτρα που ισχύουν είναι:

18:00 Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων: 1) επί της οδού Κυδωνίων από το ύψος της συμβολής της με τη Βουλιαγμένης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό. 2) επί της συμβολής των οδών Παρνασσού και Κατσαντώνη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό

17:55 Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων: 1) επί της οδού Υμηττού στη συμβολή με τις οδούς Λεωνίδου και Θεσπιέων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό 2) επί της οδού Προόδου από το ύψος της συμβολής της με τη Βουλιαγμένης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό 3) επί της οδού Πειραιώς από το ύψος της συμβολής της με τη Βουλιαγμένης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό 4) επί της οδού Δερβενακίων από το ύψος της συμβολής της με την οδό Δημ. Γούναρη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό 5) επί της οδού Ζακύνθου από το ύψος της συμβολής της με την Δημητσάνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό.

16.03 Πραγματοποιούνται εκτροπές στη συμβολή των οδών: 1) Τροίας και Πριάμου, 2) Έκτορος και Πατρόκλου, 3) Θεσσαλίας και Αρματωλών

14.35 Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Υμηττού από το ύψος της οδού Απόλλωνος, ρεύμα προς θέση Κρεμασμένος Λαγός.

14.19 Λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς στην Άνω Γλυφάδα εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη συμβολή των οδών Μακεδονομάχων και Ηροδότου.

Άνοιξε σχολείο στη Βούλα για τη φιλοξενία των κατοίκων του Πανοράματος

Την εντολή ν' ανοίξει το 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βούλας έδωσε ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, προκειμένου να φιλοξενηθούν στις αίθουσες όσοι κάτοικοι της περιοχής έχουν αναγκαστεί να εκκενώσουν τις κατοικίες τους. Η φωτιά, που ξεκίνησε το μεσημέρι από την 'Ανω Γλυφάδα, έχει μπει στο Πανόραμα της 'Ανω Βούλας, όπου είχε δοθεί έγκαιρα εντολή εκκένωσης, ενώ στάλθηκε και μήνυμα με την υπηρεσία του 112.

Ο άνεμος είναι ισχυρός και ήδη έχουν καεί άλση και παρκάκια μέσα στο Πανόραμα, υπάρχουν φθορές εξωτερικά σε σπίτια και σ' ένα εξ αυτών η φωτιά μπήκε και στο εσωτερικό του, με την Πυροσβεστική να σπεύδει για την κατάσβεση και για να μην επεκταθεί στις γύρω κατοικίες.