ΕΛΛΑΔΑ

Άραξος: 47χρονος ο εισβολέας στην 116ΠΜ – Είχε μαζί του μαχαίρια και τσεκούρι

Άραξος: 47χρονος ο εισβολέας στην 116ΠΜ – Είχε μαζί του μαχαίρια και τσεκούρι
Ο 47χρονος που έπεσε στην πύλη του στρατοπέδου της 116ΠΜ στον Άραξο τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς

Ο 47χρονος που έπεσε στην πύλη του στρατοπέδου της 116ΠΜ στον Άραξο τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς

Μαχαίρα και τσεκούρι είχε στην κατοχή του ο 47χρονος άνδρας που προκάλεσε συναγερμό στις αρχές όταν στάθμευσε το φορτηγό του κοντά στην κεντρική πύλη της 116 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, στον Άραξο πριν τελικά να βάλει μπροστά τον κινητήρα και να πέσει στην πύλη του στρατοεπέδου..

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 47χρονος στάθμευσε περίπου στη 1:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας το φορτηγό του κοντά στην κεντρική πύλη του στρατιωτικού αεροδρομίου. Ο άνδρας έγινε αμέσως αντιληπτός από τους σκοπούς που βρίσκονταν στην πύλη, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Μέσα σε λίγη ώρα αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν στο σημείο και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ζήτησαν από τον 47χρονο να βγει από το φορτηγό του. Ο άνδρας, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, δεν υπάκουε στις εντολές των αστυνομικών και περίπου στις 5 το πρωί της Δευτέρας έθεσε σε κίνηση το φορτηγό και στην συνέχεια προσέκρουσε στην καγκελόπορτα της πύλης του στρατιωτικού αεροδρομίου, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές.

Αμέσως μετά επενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον 47χρονο, τον έβγαλαν έξω από το αυτοκίνητο και πριν τον συλλάβουν, κατάφεραν να του πάρουν το μαχαίρι που κρατούσε. Στην συνέχεια, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο μέσα στο φορτηγό, όπου βρήκαν δύο μαχαίρια, ένα τσεκούρι, καθώς και το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.

Τελικά ο 47χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Δυτικής Αχαΐας, όπου κρατείται και ανακρίνεται, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σχετικές ειδήσεις