ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 32χρονος που άνοιξε πυρ σε πολυκατοικία στον Φοίνικα

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 32χρονος που άνοιξε πυρ σε πολυκατοικία στον Φοίνικα
Θεσσαλονίκη: Ο 32χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και κατοχής ναρκωτιών
Thesstoday.gr

Θεσσαλονίκη: Ο 32χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και κατοχής ναρκωτιών

Το κατώφλι του εισαγγελέα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, πέρασαν τη μεσημέρι της Τετάρτης ο 32χρονος πιστολέρο του Φοίνικα, μαζί με τον αδερφό του.

Ο 32χρονος με καταγωγή από την Αλβανία όντας σε κατάσταση αμόκ, άνοιξε πυρ το απόγευμα της Τρίτης σε πολυκατοικία στην περιοχή του Φοίνικα στη Θεσσαλονίκη, σκορπώντας πανικό.

Συγκεκριμένα, έσπασε την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας και πυροβόλησε πέντε φορές, τρεις φορές έξω και δύο μέσα μέσα στο διαμέρισμα όπου υπήρχαν τρία ανήλικα παιδιά, ηλικίας 6, 13 και 17 ετών.

Με βάση την δικογραφία που σχηματίστηκε, ο δράστης αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών, παραβάσεις περί όπλων, επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Όσον αφορά τον 29χρονο αδερφό του, σε μεταγενέστερο χρόνο φέρεται να προσέγγισε το διαμέρισμα, ενώ είναι και γνωστός στις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Θεσσαλονίκη: Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στο σπίτι του 32χρονου «πιστολέρο»

Εντωμεταξύ μεγάλες ήταν τελικά οι ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 32χρονου άνδρα ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης άρχισε να πυροβολεί επανειλημμένως μέσα και έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε, στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης.

Οι έρευνες των αστυνομικών παρουσία εισαγγελικής λειτουργού απέδωσαν 23 κιλά κάνναβης, 1.200 γραμμάρια κοκαΐνης, καθώς και 16.000 ευρώ που κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε το πιστόλι που χρησιμοποίησε χτες ο 32χρονος άνδρας ο οποίος συνελήφθη ενώ οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στον 29χρονο αδερφό του.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη, ο 32χρονος πρωταγωνίστηκσε σε σοβαρό επεισόδιο στην περιοχή του Φοίνικα, όταν άνοιξε πυρ τόσο εκτός, όσο και εντός της πολυκατοικίας που διέμενε, ενώ για να εισβάλει χρειάστηκε να σπάσει τον υαλοπίνακα της πόρτας εισόδου.

Ο ίδιος πριν εισβάλει φέρεται να φώναζε «βιάζουν τη γυναίκα μου, φωνάξτε την αστυνομία» και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν αποκλείεται να ήταν υπό την επήρεια ουσιών καθώς η σύζυγός του είναι στο νοσοκομείο λεχώνα.

Σχετικές ειδήσεις