ΕΛΛΑΔΑ

Θερίζει το AIDS στα «κόκκινα φανάρια»

Θερίζει το AIDS στα «κόκκινα φανάρια»

Το πρόβλημα με τον ανεξέλεγκτο αγοραίο έρωτα στην Αθήνα, δεν είναι κάτι καινούριο.

Αποτελεί κοινό μυστικό για όσους περιπλανούνται τις βραδινές ώρες στο κέντρο, ότι όλα όσα προβάλλονται τις τελευταίες μέρες, αποτελούν μια συνηθισμένη νυχτερινή καθημερινότητα.

Ιερόδουλες «ψωνίζουν» χύμα στους δρόμους τους πελάτες τους, τάζουν έρωτα με ελάχιστα χρήματα. Για όσους δε, διαθέτουν κάτι παραπάνω, δεν είναι απαραίτητο το προφυλακτικό.

Η τελευταία εβδομάδα, έφερε τις αποκαλύψεις τη μια μετά την άλλη. Σοκ –διαβάσαμε- ιερόδουλη θετική στον ιό του HIV…

Δύο μέρες μετά, η μια έγινε τρεις, οι τρεις πέντε, ενώ όσο συνεχίζονται οι έλεγχοι του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο αριθμός αυξάνεται. Από τις 34 προσαγωγές, οι 17 βρέθηκαν θετικές στον ιό.

Κατά σύμπτωση οι έλεγχοι εντατικοποιήθηκαν, λίγες μόλις μέρες πριν από τις εκλογές, εγείροντας ερωτήματα για το τι πραγματικά συνέβαινε στον κόσμο της νύχτας το προηγούμενο διάστημα. Και αυτό καθώς, όπως μεταφέρουν στο Newsbomb.gr περίοικοι, οι αστυνομικοί φέρεται ότι έκλειναν τα μάτια εδώ και καιρό: Απλά έκαναν τις συνήθεις περιπολίες και προσπερνούσαν αδιάφορα τις πιάτσες των ιεροδούλων.

Το θέμα φαίνεται ότι λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, καθώς ο Υπουργός Υγείας, κ. Α. Λοβέρδος, έφτασε να ζητήσει τη ποινικοποίηση όσων κατέφυγαν στον πληρωμένο έρωτα, χωρίς να λάβουν τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Αλλά και ο δήμος Αθηναίων από τη πλευρά του, αίφνης «ανακάλυψε» πως λειτουργούν 315 οίκοι ανοχής παράνομα.

Επιχειρώντας μια αναδρομή στο προηγούμενο έτος, ο δήμος αναφέρει ότι κατά το 2011 οι υπηρεσίες σε συνεργασία με την αστυνομία εξέδωσαν αποφάσεις για τη σφράγιση 87 οικημάτων.

Αρχικώς σφραγίστηκαν 82, αλλά στην πορεία χάθηκε ο λογαριασμός. Οι διαδικασίες επανασφράγισης των παράνομων έφτασαν τις 196!

Τη μία έκλειναν και την άλλη ξανάνοιγαν! Μέχρι τους επόμενους ελέγχους…