ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Γάμος σαν τα παραμύθια βγαλμένος από «Bollywood»

Ρόδος: Γάμος σαν τα παραμύθια βγαλμένος από «Bollywood»
Γάμος βγαλμένος από «Bollywood» στη Ρόδο. Νεαρό ζευγάρι Ινδών παντρεύτηκε τηρώντας τα έθιμα και τις παραδόσεις της χώρας του.
realvoice995

Γαμπρός και νύφη είναι νεαροί Ινδοί, οι οποίοι επέλεξαν τη Ρόδο για να παντρευτούν και να στήσουν γλέντι με αέρα «Bollywood».

Γόνοι εκατομμυριούχων Ινδών που μένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο ένωσαν τις ζωές τους με τον πιο επίσημο τρόπο, στο νησί των Ιπποτών. Ο ινδικός παραδοσιακός παραμυθένιος γάμος με άρωμα Bollywood, πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο και ήταν γεμάτος χλιδή.

Η εντυπωσιακή νύφη, είναι κόρη μεγαλοτραπεζίτη και ο γαμπρός μεγαλοεπιχειρηματίας που δραστηριοποιούνται στη Μεγάλη Βρετανία.

Τα κινητά τηλέφωνα των καλεσμένων πήραν φωτιά, όταν το νεαρό ζεύγος εμφανίστηκε με μια συλλεκτική λιμουζίνα Rolls Royce, που ανήκει στον γνωστό συλλέκτη Παναγιώτη Τσαγκαράκη. Το μυστήριο τελέστηκε στο ξενοδοχείο Mitsis Alila Resort & Spa, στην Καλλιθέα, όπου και διαμένουν όλες αυτές τις ημέρες οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Ο γάμος έγινε σύμφωνα με τα έθιμα και τις παραδόσεις της Ινδίας στο πολυτελές ξενοδοχείο στο νησί, και οι 100 καλεσμένοι κατάφεραν να συνδυάσουν τις διακοπές τους στην Ρόδο με την παρουσία τους στον λαμπερό γάμο.

Κατά την είσοδο της συλλεκτικής λιμουζίνας στο ξενοδοχείο, το ζεύγος περίμεναν όλοι οι προσκεκλημένοι και στήθηκε ένας χορός, κατά τα ήθη και έθιμα της πατρίδας τους.