ΕΛΛΑΔΑ

Δράμα: Νέα Μαρτυρία για τον 43χρονο που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία -«Ήταν πάντα μόνος του»

Για την μεγαλύτερη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην Ευρώπη, κάνουν λόγο οι αρχές.
Ανάστατη η Δράμα από τη σύλληψη του 43χρονου.
Φωτογραφία Αρχείου

Για την μεγαλύτερη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην Ευρώπη, κάνουν λόγο οι αρχές.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Δράμας έπειτα από τη σύλληψη ενός άνδρα που έκρυβε εκατομμύρια αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Οι αρχές, κάνουν λόγο για τη μεγαλύτερη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην Ευρώπη, καθώς στην κατοχή του 43χρονου δράστη βρέθηκαν 2,5 εκατομμύρια αρχεία με υλικό σχετικό με την παιδική πορνογραφία.

Ένας γείτονας του 43χρονου μίλησε στην τηλεόραση του Mega για το προφίλ του δράστη αλλά και για την κοινωνική ζωή του. «Εγώ πάντα τον έβλεπα μόνο του. Με παρέες δεν τον έβλεπα. Ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας, πού να πάει το μυαλό; Με τίποτα. Με το που άκουσα πού έγινε το σκηνικό και είπαν εδώ απέναντι, στον 43χρονο, ούτε πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να είναι αυτό το παιδί», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Τον μπαμπά του ήξερα τότε ή καθηγητής ή δάσκαλος ήταν ο μπαμπάς του. Δεν ήταν δηλαδή να σου πω ότι “ε, το περίμενα από αυτόν” ή μία υποψία ότι κάτι μπορεί να είναι, κάτι διαφορετικό από αυτό που δείχνει. Δεν είχε συμπεριφορά που να προκαλεί εντύπωση», είπε αρχικά ο γείτονας του 43χρονου».

Για την κατάσταση της μητέρας του δράστη, ο γείτονας ανέφερε πως, «Άστο. Εγώ που την ξέρω, σου λέω πολλά χρόνια την ξέρω, την καημένη. Εγώ πέρασα και από το σπίτι γιατί πήγαινα κάτι πράγματα προς τα εκεί. Τα παντζούρια κλειστά τα έχει η καημένη εκεί, έχει πάθει σοκ».

«Αυτός ήταν υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ, 18 χρονια αυτή ήταν η δουλειά του, και εξυπηρετικό παιδί δηλαδή», συμπλήρωσε.

«Δες τώρα το μυαλό του ανθρώπου πώς πάει. Δηλαδή γνώριζε την κόρη μου που ήταν μικρή. Και του μιλούσε και χαιρετούσαν ο ένας τον άλλον, και μιλούσαν μέσα στο σούπερ μάρκετ. Δεν έχει οικογένεια δική του, εγώ ξέρω τη μάνα του. Τώρα άλλους παραδίπλα δεν ξέρω δεν πρέπει να έχει. Εκτός και εάν είναι εκτός Δράμας. Ούτε αδέρφια έχει ήταν 8-10 ετών όταν πέθανε ο μπαμπάς του. Πιστεύω η μητέρα του δεν θα ξαναβγεί από το σπίτι», κατέληξε.

Σχετικές ειδήσεις