ΕΛΛΑΔΑ

Το πιο ακριβό σουβλάκι στον κόσμο κοστίζει 17 ευρώ και το φτιάχνει Έλληνας του εξωτερικού

Το πιο ακριβό σουβλάκι στον κόσμο κοστίζει 17 ευρώ και το φτιάχνει Έλληνας του εξωτερικού
17€ το πιο ακριβό σουβλάκι του κόσμου και βρίσκεται στην Αγγλία
INTIME

Οι Έλληνες υπεύθυνοι σε εστιατόριο στην Αγγλία τόλμησαν να βάλουν 17 ευρώ το ένα σουβλάκι και όπως λένε δικαιώθηκαν.

Δύο Έλληνες εστιάτορες στο Τσερτς Στρέτον, κοντά στο Μπέρμιγχαμ αποφάσισαν να προσθέσουν στο μενού του αγγλικού εστιατορίου που εργάζονται, το αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων, το σουβλάκι, παίρνοντας το ρίσκο να το κοστολογήσουν στα 17 ευρώ το ένα τυλιχτό. Αν και πήραν ρίσκο καθώς η τιμή φαντάζει πολύ μεγάλη, όπως δηλώνουν οι ίδιοι είχαν τόση ανταπόκριση από ανθρώπους που επισκέπτονταν το μαγαζί με αποτέλεσμα να τους δικαίωση αυτή η απόφαση.

Η τιμή του σε αναλογία με λίρες είναι περίπου 17 ευρώ. Αν και δεν είναι το βασικό φαγητό του καταστήματος υπάρχουν ημέρες που θα πουλήσουν 150 με 200 τυλιχτά σουβλάκια, όπως ακριβώς τα φτιάχνουν οι σουβλακο-πωλητές και στην Ελλάδα.

Σε αντίθεση με τη χώρα μας όπου οι ανατιμήσεις στο ένα τυλιχτό είναι συνεχείς με την τιμή του να έχει φτάσει σε μέσο όρο τα 3 ευρώ, οι τιμές της Αγγλίας για τους Έλληνες πολίτες φαντάζουν αδιανόητες, όμως δεν μπορούν να πουν το ίδιο Άγγλοι πολίτες και όχι μόνο που επισκέπτονται το εστιατόριο αυτό στο Μπέρμιγχαμ.

Το φαγητό «ορόσημο» των Ελλήνων που είναι διαδεδομένο από άκρη σ' άκρη γνωστό ως σουβλάκι δε θα σταματήσει ποτέ να συναρπάζει όποιον το δοκιμάζει, ανεξαρτήτως τιμής!