ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδα: Παιδιά βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους και πηδάνε από την παλιά γέφυρα της πόλης

Χαλκίδα: Παιδιά βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους και πηδάνε από την παλιά γέφυρα της πόλης
Παιδιά πηδάνε από την παλιά γέφυρα στην Χαλκίδα
evima.gr

Παιδιά παίζουν «κορώνα-γράμματα» τη ζωή τους και πηδάνε από την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας.

Συχνό θέαμα είναι πλέον για περαστικούς και πελάτες, παιδιά που χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες και το ανθρώπινο ρίσκο πηδάνε από την παλιά γέφυρα στην Χαλκίδα για να κάνουν βουτιές στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το evima.gr γνωστός γυναικολόγος της περιοχής, ο Γιώργος Μουτσινάς σε ανάρτηση «καταπέλτη» την Κυριακή (12/6) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κατέγραψε το περιστατικό και κατήγγειλε την αδιαφορία των περαστικών και την απουσία του Λιμενικού.

«Σήμερα παιδιά πήδηξαν από την παλιά γέφυρα στην Χαλκίδα ! Καθόμουν στο διπλανό καφέ και την πρώτη φορά δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Αρκετοί από το καφέ σηκώθηκαν για να δούνε και μόνο.... θλιβερό γιατί ουδείς τα απέτρεψε ! Τηλεφωνώ στην αστυνομία και το αναφέρω και μου λένε ότι θα ειδοποιηθεί το λιμενικό. Τα παιδιά έρχονται για δεύτερη βουτιά και τα ενημερώνω ότι τα έχω φωτογραφίσει και να φύγουν από εκεί... Κάνουν βόλτα και επιστρέφουν....τα αποτρέπω πάλι...οι καθήμενοι απλά με κοιτούσαν... Λιμενικό άφαντο μέχρι την ώρα που έφυγα αφού έφυγαν τα παιδιά πρώτα... Συγχαρητήρια στους καθήμενους που δεν επενέβησαν ! Αν ήταν το δικό τους παιδί το ίδιο θα έκαναν ;;; Συγχαρητήρια και στο λιμενικό που δεν ίδρωσε το αυτί του.... πρέπει να είναι πολύ υπερήφανος ο λιμενάρχης για αυτούς που διοικεί !», ανέφερε έντονα ενοχλημένος από την στάση όλων σε τέτοια περιστατικά και αναδεικνύοντας το πόσο επικίνδυνες είναι τέτοιες πράξεις.