ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Κικίλιας: Δέχτηκε υβριστικά σχόλια και απειλές από Τούρκους στο Instagram

Βασίλης Κικίλιας:  Δέχτηκε υβριστικά σχόλια και απειλές από Τούρκους στο Instagram
Υβριστικά σχόλια και απειλές δέχθηκε ο Βασίλης Κικίλιας στο Instagram από τούρκικους λογαριασούς
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο στόχαστρο των Τούρκων μπήκε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας μετά τα σχόλιά του για την προπαγανδιστική καμπάνια της Τουρκίας, «Turkaegean»

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας μπήκε στο στόχαστρο Τούρκων, όταν δέχθηκε στον λογαριασμό του στο Instagram σχόλια με απειλές και ύβρεις. Η επίθεση αυτή έγινε μόλις λίγες ημέρες μετά την προπαγανδιστική καμπάνια της Τουρκίας με τίτλο «Turkaegean».

Τα υβριστικά σχόλια στο Instagram αφορούσαν τόσο προσωπικά τον Βασίλη Κικίλια όσο και τη χώρα μας. Κάποια από αυτά ήταν: «Ελάτε γ#%@ ελληνικά σκυλιά. Εσείς το λέτε πόλεμο, εμείς το λέμε γάμο».

Η προκλητικότητα συνεχίστηκε με φωτογραφίες που ανέβαζαν κάτω από αναρτήσεις του υπουργού με πλάνα από την άσκηση EFES και με tags «φίλοι του στρατού και της αστυνομίας» και με σχόλιο: «Εάν η καρδιά σας δεν τρέμει, τότε έχετε κάποιο πρόβλημα».

Ο Βασίλης Κικίλιας απάντησε αφοπλιστικά μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter για τα σχόλια που δέχθηκε: «Δε σχολιάζω καν τις απειλές από ανώνυμα φερέφωνα ακραίων πολιτικών κύκλων. Τους αγνοώ όπως τους αγνοούν και οι χιλιάδες τουρίστες από την Τουρκία που επισκέπτονται ήδη τα νησιά μας. Πανέμορφα, φιλόξενα, ελληνικά νησιά.»