ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα - Λέων: Η εκτίμηση για τους θανάτους - Στην τελική ευθεία τα πορίσματα για Μαλένα και Ίριδα

Πάτρα: Στην τελική ευθεία τα πορίσματα για Μαλένα & Ίριδα - Ποια είναι η εκτίμηση για τους θανάτους
Τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη
INTIME / Φωτογραφία Αρχείου

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Σιγά - σιγά φαίνεται να ξετυλίγεται το κουβάρι καθώς η υπόθεση βρίσκεται στην τελική ευθεία. Το πόρισμα για τη Μαλένα και την Ίριδα φαίνεται να ολοκληρώνεται, αφού οι τοξικολογικές που έχουν βγει δε δείχνουν κάποια τοξική ουσία, τη στιγμή που αναμένονται και οι ιστολογικές εξετάσεις.

Οι ιατροδικαστικές εκθέσεις των δύο κοριτσιών θα ολοκληρωθούν και θα παραδοθούν στο τέλος αυτής ή ως τη μέση της επόμενης εβδομάδας, με την εκτίμηση να κάνει λόγο για κοινή αιτία θανάτου των δύο παιδιών.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA ανέφερε πως «στόχος των ιατροδικαστών που δουλεύουν στα πορίσματα, είναι αυτά να μη δέχονται αμφισβήτησης».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τοξικολογικά τα δύο πρώτα παιδιά ήταν ‘καθαρά’. Στόχος των ιατροδικαστών είναι να μην έχουμε κανένα πισωγύρισμα, κανένα εύρημα να μην μπορεί να αμφισβητηθεί ή να ζητηθεί άλλος επανέλεγχος», πρόσθεσε.

Σημαντικό είναι από τις ιστολογικές εξετάσεις, «χρεώσεις» που θα προκύψουν.

«Οι χρώσεις μάς βοηθούν να κάνουμε λίγο πιο έντονα κάποια στοιχεία, κάποιες περιοχές, που θέλουμε να αναδείξουμε όταν πηγαίνουμε στο μικροσκόπιο να δούμε τους ιστούς. Θα μπορούσαν να αναδείξουν κάποια στοιχεία τα οποία να μην ήταν ευκρινή προηγουμένως», κατέληξε ο κ. Λέων.

Σχετικές ειδήσεις