ΕΛΛΑΔΑ

Κομοτηνή: Πού αναζητούν απαντήσεις για τον ξαφνικό θάνατο της 22χρονης φοιτητριας

Κομοτηνή: Πού αναζητούν απαντήσεις για τον ξαφνικό θάνατο της 22χρονης φοιτητριας
Κομοτηνή: Η 22χρονη άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Τρίτης στο πανεπιστημιακό γήπεδο της πόλης
creta24.gr

Κομοτηνή: Η 22χρονη άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Τρίτης στο πανεπιστημιακό γήπεδο της πόλης

Συγκλονισμένες είναι οι κοινωνίες του δήμου Πλατανία στην Κρήτη αλλά και της Κομοτηνής από τον θάνατο της 22χρονης Γεωργίας Σολονάκη η οποία σπούδαζε στα ΤΕΦΑΑ της ακριτικής πόλης και βρέθηκε νεκρή στο πανεπιστημιακό στάδιο το απόγευμα της Τρίτης.

Οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν από τη μια το γεγονός ότι η άτυχη 22χρονη με καταγωγή από την Κρήτη φορούσε παπούτσια με καρφιά, ένδειξη ότι έκανε προπόνηση, και αφετέρου αν η άσκησή της αυτή συνετέλεσε στον θάνατό της.

Όταν εντοπίστηκε η 22χρονη ήταν ήδη νεκρή και δεν ανταποκρίθηκε στις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φορούσε ρολόι που κατέγραφε τους χρόνους αλλά και τους παλμούς της, στοιχείο που επίσης αξιολογείται στην προσπάθεια διαπίστωσης του ακριβούς χρόνου θανάτου και κυρίως της αιτίας.

Σημαντικές πληροφορίες αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας και νεκροτομής που ήδη έχει παραγγελθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι κειτόταν χωρίς τις αισθήσεις της στο βρεγμένο ταρτάν για αρκετή ώρα μέχρι την στιγμή του εντοπισμού της.

Η άτυχη Γεωργία στο πρόσφατο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα είχε ταξιδέψει στο Ηράκλειο από την πόλη της καταγωγής της για να λάβει μέρος στα αγωνίσματα των 100 και των 200 μέτρων καθώς και στην σκυταλοδρομία 4×100 μέτρα, συμμετέχοντας με την ομάδα του Θησέα στον Όμιλο της Κρήτης.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας ThrakiSportS, αναφέρουν ότι παρόλο που είχε συζητήσει όταν πέρασε στην Κομοτηνή την μεταγραφή της σε σύλλογο στίβου της πόλης της Ροδόπης, τελικά προτίμησε να μείνει στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας της και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η νεαρή σπρίντερ συχνά να προπονείται μόνη της.

Σχετικές ειδήσεις