ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκόπουλο: Αυτός είναι ο 20χρονος που μαχαιρώθηκε στο άγριο επεισόδιο στην «Ερωτοσπηλιά»

Μαρκόπουλο: Αυτός είναι ο 20χρονος που μαχαιρώθηκε στο άγριο επεισόδιο στην «Ερωτοσπηλιά»

Πρώην μαθητής ενός εκ των δύο σχολείων που συμμετείχαν σε πάρτι της παραλίας του Μαρκόπουλου είναι ο 20χρονος που μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια άγριου επεισοδίου με τη συμμετοχή περίπου 300 ατόμων.

Ο νεαρός σώθηκε από θαύμα καθώς το μαχαίρι πέρασε δίπλα από την κάρδια. Πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή, χωρίς όμως να απειλεί τη ζωή του.

Όλα ξεκίνησαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης κατά τη διάρκεια μεγάλου πάρτι σε παραλία όπου βρίσκονταν περίπου 300 νεαροί (οι περισσότεροι ηλικίας 18 έως 20 ετών). Σε ένα σημείο της παραλίας ξέσπασε συμπλοκή μεταξύ διαφορετικών ομάδων νεαρών όταν ένας από τους εμπλεκόμενους έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στον θώρακα τον 20χρονο.

Το θύμα της επίθεσης

Στο σημείο επικράτησε πανικός και λίγα λεπτά αργότερα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε στο νοκομείο τόσο τον 20χρονο νεαρό όσο και έναν συνομίληκό του ο οποίος μεταφέρθηκε στο «Ασκληπιείο» της Βούλας με τραύματα στον αγκώνα.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε προσαγωγές νεαρών, ωστόσο δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους και αφέθησαν ελεύθεροι. Όσον αφορά το κίνητρο φαίνεται ότι μία ασήμαντη αφορμή στάθηκε η αιτία για να ξεσπάσει η συμπλοκή.

Διαβάστε επίσης:

Άγρια επίθεση στην παραλία Ερωτοσπηλιά - Επιτέθηκαν σε 20χρονο με μαχαίρι