ΕΛΛΑΔΑ

Πήλιο: Συνελήφθη ιερέας για ενδοοικογενειακή βία - Το κατήγγειλε η παπαδιά

Πήλιο: Συνελήφθη ιερέας για ενδοοικογενειακή βία - Το κατήγγειλε η παπαδιά
INTIME

Η παπαδιά ήταν αυτή που τηλεφώνησε στην αστυνομία - Η παθούσα ήταν έντρομη και φοβήθηκε πάρα πολύ μέσα στο ίδιο της το σπίτι και στο παρελθόν φέρεται να έχει πέσει θύμα σωματικής βίας

Χειροπέδες σε έναν ιερέα πέρασαν οι αστυνομικοί στο Πήλιο μετά από καταγγελία για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με τοtaxydromos.gr, ο παππάς κρατήθηκε σε Τμήμα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, μετά από μεγάλο επεισόδιο που προκάλεσε στο σπίτι του σε βάρος της συζύγου του, η οποία απευθύνθηκε κατατρομαγμένη για βοήθεια στο «100».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ρασοφόρος τα έσπαγε όλα στο σπίτι, όταν η σύζυγός του τηλεφωνούσε πανικοβλημένη στην Αστυνομία.

Αστυνομικοί του έπαιρναν κατάθεση χθες το βράδυ, στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας για αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας.

Επισημαίνεται πως η παθούσα ήταν έντρομη και φοβήθηκε πάρα πολύ μέσα στο ίδιο της το σπίτι και στο παρελθόν φέρεται να έχει πέσει θύμα σωματικής βίας, αφού έχει ύποπτα σημάδια από ξυλοδαρμό.

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος έχει πάρει θέση κατά της ενδοοικογενειακής βίας και οι ιερείς της στο πλαίσιο της επικοινωνίας που έχουν με τους πιστούς συμβουλεύουν πάντοτε οι γυναίκες να μην ανέχονται ψυχολογική, λεκτική, σωματική βία.

Η Αστυνομία συνέχιζε την προανάκριση για το τι έχει συμβεί ακριβώς, έως αργά το βράδυ.

Τα περαιτέρω αναμένεται να αποφασίσει η Εισαγγελία.

Πηγή: taxydromos.gr