ΕΛΛΑΔΑ

Δέσποινα Μοιραράκη: Η παράκληση της για την κηδεία του συζύγου της

Δέσποινα Μοιραράκη Γιάννης Κοντούλης
Η Δέσποινα Μοιραράκη θα αποχαιρετήσει αύριο, Τετάρτη (29/06), τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 24 Ιουνίου
Instagram

Η Δέσποινα Μοιραράκη θα αποχαιρετήσει αύριο, Τετάρτη (29/06), τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 24 Ιουνίου

Το τελευταίο αντίο στον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη θα πει αύριο Τετάρτη (29/06) η Δέσποινα Μοιραράκη η οποία ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν είναι δίπλα της ο άνθρωπός της ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στις 24 Ιουνίου.

«Έχασα τη ζωή μου, τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου. Ο πόνος μου είναι τεράστιος» είπε η Δέσποινα Μοιραράκη για την απώλεια του συζύγου της σε μήνυμά της που μετέφερε το πρωί της Τρίτης η Σταματίνα Τσιμιτσιλή.

Η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στη Μητρόπολη Αθηνών και θα ακολουθήσει η ταφή του στο κοιμητήριο Γλυφάδας. Η Σταματίνα Τσιμιτσιλή μετέφερε, μάλιστα, παράκληση της Δέσποινας Μοιραράκη, οι δημοσιογράφοι να σεβαστούν τον τελευταίο αποχαιρετισμό στη Γλυφάδα.

Παράλληλα η οικογένεια ζήτησε όσοι θέλουν αντί στεφανών να καταθέσουν προσφορά στο σύλλογο παιδιών με καρκίνο «Η Ελπίδα» ανακοινώνοντας ότι συλλυπητήρια θα δεχθεί μετά την ταφή στον πολυχώρο Riviera Coast στη Βούλα.

Ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, πάντα με τη δύναμη και το θάρρος που τον χαρακτήριζε. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο και τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/6) έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς»

Στα πρώτα της λόγια μετά τον θάνατο του συζύγου της η Δέσποινα Μοιραράκη είχε πει πως «ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά. Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου είπε “σε λατρεύω” δύο φορές, όσο του κρατούσα το χέρι. Ήξερε ότι ήμουν εκεί».

Σχετικές ειδήσεις