ΕΛΛΑΔΑ

Δέσποινα Μοιραράκη: Ο συγκινητικός επικήδειος για τον σύζυγό της – «Με είχες θεά, βασίλισσα»

Δέσποινα Μοιραράκη
Η Δέσποινα Μοιραράκη προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τον επικήδειό της για τον Γιάννη Κοντούλη
Newsbomb: Νίκος Χριστοφάκης

Η Δέσποινα Μοιραράκη προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τον επικήδειό της για τον Γιάννη Κοντούλη

Συγκίνηση προκάλεσε η Δέσποινα Μοιραράκη με τον επικήδειό της για τον Γιάννη Κοντούλη, τον σύζυγό της ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο, και χθες, Τετάρτη, τελέστηκε η κηδεία του στη Μητρόπολη Αθηνών.

Όπως μετέδωσε ο Alpha η Δέσποινα Μοιραράκη ξεκίνησε τον επικήδειό της: «Αγαπημένε μου είναι απίστευτο. Ο πόνος μου είναι αβάσταχτος. Είναι όλοι εδώ, τα παιδιά οι συμμαθητές σου, το ΓΕΕΘΑ, οι φίλοι , οι γνωστοί».

«Με είδες , με διεκδίκησες, αυτό είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Σε αγάπησα υπερβολικά και κάθε τι δικό σου. Με είχες θεά, πριγκίπισσα, βασίλισσα. Με συμβούλευες Αγάπησες τα παιδιά μου, την μαμά μου. Αγάπησες την επιχείρησή μου , τα χαλιά και έκανε και πωλήσεις. Ζήσαμε ένα όνειρο, μια ζωή σαν παραμύθι» πρόσθεσε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η ίδια αναφέρθηκε, μάλιστα, και σε ένα παράπονο του Γιάννη Κοντούλη: «Όταν σε μετέθεσαν στο ΓΕΕΘΑ εγώ ξέρω πόσο στεναχωρήθηκες. Μου είπες χαρακτηριστικά «Δεσποινούλα εμένα το ναυτικό με μεγάλωσε».

Η Δέσποινα Μοιραράκη λίγο πριν να κλείσει η πόρτα της νεκροφόρας με το φέρετρο του Γιάννη Κοντούλη, έφυγε από τα παιδιά της και «αγκάλιασε» για τελευταία φορά τον σύζυγό της σε έναν συγκλονιστικό αποχαιρετισμό.

Ο επί 11 χρόνια σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη πάλευε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο και δυστυχώς έχασε τη μάχη, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του.

Η κηδεία του έγινε με τιμές ναυάρχου, ενώ η ταφή του θα γίνει στο νεκροταφείο της Γλυφάδας. Επιθυμία της οικογένειας ήταν να κατατεθούν χρήματα στο σωματείο Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο.