ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι πραγματικά συνέβη με την περιπέτεια της υγείας του

Φιλιππίδης
Η δική του συνεχίζεται και σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο
INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας συνεχίζει νοσηλεύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη χθες, Πέμπτη (30/06/2022).

Ο Πέτρος Φιλιππίδης διακομίστηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στο νοσοκομείο, το βράδυ της Πέμπτης. Οι γιατροί, αφού τον εξέτασαν, διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί ελαφρύ ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο και επέμειναν να γίνει εισαγωγή για περαιτέρω εξετάσεις και παρακολούθηση. Ωστόσο, ο υπόδικος ηθοποιός αρνήθηκε να νοσηλευτεί και με δική του υπογραφή, επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τα ξημερώματα, ο Πέτρος Φιλιππίδης επέστρεψε στο νοσοκομείο, ενώ είχε προηγηθεί επικοινωνία με τον δικηγόρο του, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr. Έγινε εισαγωγή και από εκείνη τη στιγμή νοσηλεύεται στη Νευρολογική Κλινική. Πληροφορίες αναφέρουν πως η κλινική του εικόνα δεν είχε αλλάξει, και επομένως δεν αναμενόταν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Διαφορετική είναι η εικόνα που παρουσιάζει ο δικηγόρος του -ως προς την κατάσταση της υγείας του πελάτη του- Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον Alpha, «χθες το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές και είναι γεγονός ότι είχε 4 μέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά, τον είδε ο γιατρός ότι δεν περπάταγε καλά και τον έστειλε να κάνει εξετάσεις. Τον πήγαν στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, έγιναν όλες οι εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει πρόσφατα εγκεφαλικό. Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί με την αρρώστια που έχει, ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει μπορεί να είναι μοιραίο».

«Οι γιατροί αποφάσισαν να νοσηλευτεί, όμως εκείνος είπε ότι έχει δικαστήριο σήμερα και θέλει να εμφανιστεί για να μη νομίζουν ότι παίζει θέατρο. Οι γιατροί αρνήθηκαν, εκτός κι αν υπέγραφε για αν βγει. Υπόγραψε και χθες βράδυ είχε έξαρση η κατάστασή του, έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και θα γίνει και επέμβαση γιατί η κατάστασή του είναι σοβαρή. Έχει μια αρρώστια που από την ίδια πέθανε ο πατέρας του στα 62. Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει» υποστήριξε.

Η δική του συνεχίζεται και σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, για την κατηγορία βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του. Θα πρέπει δε να σημειωθεί, πως σήμερα το δικαστήριο αναμένεται να αποφασίσει εάν η κράτησή του, στο πλαίσιο της προφυλάκισης, θα παραταθεί για άλλους έξι μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του, ο ηθοποιός φέρεται να βίασε μία συνάδελφό του το 2008, πράξη που έγινε δύο φορές, καθώς και να αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο ηθοποιούς, το 2010 και το 2014. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως οι καταγγέλλουσες έχουν στόχο την προσωπική τους προβολή δια της συκοφάντησής του.

Σχετικές ειδήσεις