ΕΛΛΑΔΑ

Κάτω Πατήσια-Παγώνουν το αίμα οι μαρτυρίες: Μανιασμένος ο πιστολέρο, πυροβολούσε σε κάθε κατεύθυνση

Πυροβολισμοί Άγιοι Ανάργυροι
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών
Newsbomb

«Από θαύμα δεν υπήρξαν περισσότεροι νεκροί» τονίζει ο αυτόπτης μάρτυρας για την ένοπλη συμπλοκή στα Κάτω Πατήσια, όπου ο δράστης άνοιξε πυρ πυροβολώντας αδιακρίτως

Όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως το της δημοσιότητας, σχετικά με τις δυο αιματηρές συμπλοκές σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους που είχαν τραγικό απολογισμό με τρεις νεκρούς και τρεις τραυματίες.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των δυο πλευρών, που πιθανότατα αφορά υπόθεση ναρκωτικών.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο «πιστολέρο» που σκόρπισε το θάνατο το βράδυ του Σαββάτου στην Αθήνα ήταν γνώριμος των αρχών και σεσημασμένος. Πρόκειται για τον Αντώνης Τ., 48 ετών, ο οποίος είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ συμμετείχε και σε εγκληματικές οργανώσεις. Ο δράστης ήταν παντρεμένος και έχει μία κόρη, ενώ επισήμως δήλωνε πως διατηρούσε φανοποιείο.

Όπως τονίζουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αντώνης Τ. θεωρούνταν ένας από τους πιο σκληρούς κακοποιούς της Αθήνας, με δράση σε διάφορα κυκλώματα ναρκωτικών, πάντα οπλισμένος και αδίστακτος.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και από τον τρόπο που πυροβόλησε αρχικά τον άνδρα που επέβαινε στη μοτοσικλέτα, κατά την συμπλοκή στα Κάτω Πατήσια και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον πατέρα του που κατέβηκε από το αυτοκίνητο μόλις είδε να πυροβολούν το γιο του.

Ο Αλβανός κακοποιός, δεν δίστασε να πυροβολήσει και τον άνδρα που επιχείρησε να διαφύγει, ενώ η γυναίκα που είχε μαζί του, πάτησε τον αιμόφυρτο άνδρα με το αυτοκίνητο.

«Παγώνουν» το αίμα οι μαρτυρίες: «Είχε πάθει αμόκ»

Για το μακελειό που εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Αθήνας μίλησε στο Ertnews.gr μάρτυρας, που βρισκόταν ακριβώς στο σημείο του φονικού ραντεβού και περιγράφει λεπτομερώς τι συνέβη. «Είχε πάθει αμόκ, πυροβολούσε ασταμάτητα και προς όλες τις κατευθύνσεις», αναφέρει για τον δράστη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, την ώρα που ο δράστης βρισκόταν με την 43χρονη μέσα σε αυτοκίνητο, εμφανίστηκαν άλλα δύο οχήματα και ένα μηχανάκι. Ένας από αυτούς πλησίασε στο παράθυρο του δράστη και τον γρονθοκόπησε.

Ο αυτόπτης μάρτυρας κάνει λόγο για μανία του δράστη αναφέροντας πως «μέχρι να επιβιβαστεί στο επόμενο αμάξι, συνέχισε να πυροβολεί προς όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς να υπολογίζει τίποτα».

Ο πανικός που προκλήθηκε ήταν αναμενόμενος καθώς η περιοχή είναι πολυσύχναστη με πολλά μαγαζιά. Από θαύμα δεν υπήρξαν περισσότεροι νεκροί. Μάλιστα, εξαιτίας των ανεξέλεγκτων πυροβολισμών, προκλήθηκαν ζημιές σε επιχειρήσεις.

Σχετικές ειδήσεις