ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στη μέρα

Πέτρος Φιλιππίδης: Αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στη μέρα
O Πέτρος Φιλιππίδης
Intime News / Φωτογραφία Αρχείου

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά την αποφυλάκιση του και αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στη μέρα.

Σήμερα, Τετάρτη ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας που νοσηλεύεται. Ο ηθοποιός έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τα ξημερώματα της Παρασκευής και αφού έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις θα αποχωρήσει από το νοσοκομείο.

Στα αποτελέσματα των εξετάσεων του Πέτρου Φιλιππίδη, φαίνεται να υπάρχουν κάποιες επιπλοκές στην υγεία του, οι γιατροί έχουν ζητήσει ήδη το ιστορικό από τη σύζυγο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Alpha, ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει μεταφερθεί σε κανονικό δωμάτιο μόνος του, χωρίς αστυνομικούς να τον φρουρούν μετά την αποφυλάκισή του.

Παράλληλα, χθες Τρίτη τον επισκέφθηκαν η σύζυγός του και ο γιος του, μετά το δικαστήριο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κλίμα ήταν περισσότερο οικογενειακό χωρίς την παρουσία γιατρών και συζήτησαν για την υγεία του ηθοποιού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βγει κανονικά από την μπροστινή πόρτα, χωρίς συνοδεία αστυνομικών αφού έχει αποφυλακιστεί.

Νέα καταγγελία για Φιλιππίδη: «Κατέβαζε το εσώρουχό του στο διάδρομο και κοιτούσε»

Υπενθυμίζεται ότι σάλο αντιδράσεων έχει προκαλέσει η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αποφυλακίστηκε προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων.

Το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από τα όσα κατέθεσε η μητέρα της μηνύτριας.

«Ήταν συνηθισμένο όταν έβλεπε γυναίκα που του αρέσει, να βγάζει αφρούς, να κάνει σαν τρελός. Στην παράσταση με τον Παύλο Χαϊκάλη κυκλοφορούσαν με τα σώβρακα μέσα στο θέατρο. Έβαζε τα χέρια του μέσα στη φόδρα που φορούσε και έπιανε τα…», είπε η μητέρα της μηνύτριας.

«Στο θέατρο κατέβαζε το εσώρουχό του στο διάδρομο και πήγαινε στον καθρέφτη που υπήρχε εκεί και κοιτούσε. Επίσης μου έλεγε “θες να το δεις;” “Εγώ και ο Σ. έχουμε το μεγαλύτερο στο χώρο”», κατέληξε η ίδια.