ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Αγωνία για τους δύο αγνοούμενους - Συνεχίζονται οι έρευνες

Χαλκιδική: Αγωνία για τους δύο αγνοούμενους - Συνεχίζονται οι έρευνες
Αγωνία για τους δύο αγνοούμενους λουόμενους στην Χαλκιδική
INTIME // Φωτογραφία Αρχείου

Χαλκιδική: Μάχη δίνουν τα σωστικά συνεργεία του λιμενικού για να εντοπίσουν τους δύο λουόμενους στο Ποσείδι που παρασύρθηκαν το Σάββατο από ισχυρά ρεύματα

Αγωνία για τους δύο από τους τρεις λουόμενους, οι οποίοι αγνοούνται από νωρίς το απόγευμα τους Σαββάτου στην παραλία Ποσείδι στο πρώτο «πόδι» της Χαλκιδικής, όταν τα ισχυρά ρεύματα τους παρέσυραν και σταδιακά χάθηκαν από το οπτικό πεδίο των υπολοίπων.

Όωπς έγινε γνωστό αρχικά αγνοούνταν τρεις άνδρες από τα Σκόπια, οι οποίοι μαζί με την υπόλοιπη παρέα των δέκα ατόμων αποφάσισαν να κολυμπήσουν στην παραλία της Χαλκιδικής. Ο ένας εκ των τριών βρέθηκε από σέρφερ, ο οποίος τον κρατούσε μέχρι να φτάσει στο σημείο το Λιμενικό και διασώθηκε.

Σύμφωνα με τη Δήμαρχο Κασσάνδρας κυρία Χαλκιά Δημητροπούλου που μίλησε στο Newsbomb.gr το συγκεκριμένο σημείο είναι το πιο επικίνδυνο καθώς ενώνονται οι δύο θάλασσες και τα ρεύματα είναι τεράστια ενώ εξήγησε ότι στην αρχή μπορεί να είναι ρηχά όμως απότομα το βάθος είναι μεγάλο με αποτέλεσμα να παρασύρει τους λουόμενους προς τα μέσα.

Οι έρευνες κατά τη διάρκεια της νύχτας διακόπηκαν εξαιτίας των καρικών συνθηκών καθώς στο σημείο έπνεαν ισχυροί άνεμοι και ξεκίνησαν εκ νέου με το πρώτο φως της ημέρας.

Οι δύο αγνοούμενοι είναι ηλικίας 29 και 30 ετών και αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώτος είχε και τα γενέθλιά του χθες.