ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Ζωντανός βρέθηκε ο ένας από τους δύο που αγνοούνταν στο Ποσείδι

Χαλκιδική: Ζωντανός βρέθηκε ο ένας από τους δύο που αγνοούνταν στο Ποσείδι

Εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο ένας εκ των δυο αγνοουμένων στο Ποσείδι Χαλκιδικής.

Ζωντανός βρέθηκε ο ένας από τους δύο άνδρες που αγνοούνταν στο Ποσείδι.

Ο νεαρός εντοπίστηκε από πλοίο με σημαία Γιβραλτάρ ενώ χθες ο άλλος 25χρονος βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και είναι ασφαλής, ενώ ο ένας ακόμη αναζητείται ακόμη.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες στο σημείο επιχειρεί από αέρος ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος και δύο ιδιωτικά.

Οι προσπάθειες απέδωσαν καρπούς και έτσι ο ένας εκ των δυο αγνοουμένων εντοπίστηκε ζωντανός, o οποίος θα μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της Σκιώνης.

Νωρίτερα, το Newsbomb.gr είχε επικοινωνήσει με τη δήμαρχο Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, η οποία τόνισε πως οι έρευνες δεν είχαν φέρει κάποιο αποτέλεσμα: «Δεν έχουμε δυστυχώς κάτι νεότερο. Οι έρευνες συνεχίζονται, δεν έχουμε κάποιο στοιχείο. Ο καιρός είναι καλός, υπάρχει άπνοια και ηλιοφάνεια και η επιχείρηση για την ανεύρεση των δυο αγνοούμενων είναι σε εξέλιξη».

Πήγαν στη Χαλκιδική για να γιορτάσουν τα γενέθλια του φίλου τους και τους «ρούφηξε» η θάλασσα

Το θρίλερ άρχισε να εκτυλίσσεται το απόγευμα του Σαββάτου, όταν μια παρέα τριών ατόμων από τα Σκόπια πήγαν στην περιοχή για να γιορτάσουν τα γενέθλια φίλου τους.

Οι τρεις, 25, 28 και 30 ετών, βούτηξαν στην παραλία στην Μύτη Ποσειδίου, ωστόσο τα θαλάσσια ρεύματα τους παρέσυραν. Λουόμενοι κάλεσαν άμεσα το Λιμενικό. Ένας σέρφερ πρόλαβε και έπιασε τον 25χρονο ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

«Βούτηξαν σε σημείο που απαγορεύεται να κολυμπήσεις. Έχει θαλάσσια ρεύματα και φυσούσε προς τα μέσα», δήλωσε η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.