ΕΛΛΑΔΑ

Αδιανόητο περιστατικό στον Εύοσμο: Ξυλοφόρτωσε υπάλληλο καθαριότητας γιατί τον ενόχλησε ο θόρυβος

Απορριμματοφόρο
Intime News

Ο εργάτης καθαριότητας του δήμου, μετά τη σφοδρή επίθεση που δέχτηκε και αφότου συνήλθε, επέστρεψε στη δουλειά του και ολοκλήρωσε την βάρδια

Ένα άκρως εξοργιστικό περιστατικό έλαβε χώρα στον Εύοσμο, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν δημότης της περιοχής, ενοχλημένος από τον θόρυβο του απορριμματοφόρου, χτύπησε έναν εκ των εργατών καθαριότητας του δήμου.

Μάλιστα, παρά τον ξυλοδαρμό του ο εργάτης δεν πτοήθηκε και ολοκλήρωσε μέχρι τέλους την βάρδια του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μεταφέρει στο GRTimes ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, «κατά τη διάρκεια ενός προγραμματισμένου δρομολογίου αποκομιδής, πολίτης της περιοχής του Ευόσμου ενοχλήθηκε από το θόρυβο του απορριμματοφόρου και αρχικά βγήκε στο μπαλκόνι και επιτέθηκε λεκτικά στους εργαζόμενους του δήμου, οι οποίοι ωστόσο συνέχισαν κανονικά τη δουλειά τους».

Όπως, όμως, αναφέρει ο αντιδήμαρχος, «ο άνδρας δεν πτοήθηκε και κατέβηκε εξαγριωμένος, πραγματοποιώντας βίαιη επίθεση στον συνοδό του οχήματος, που εκείνη την ώρα εργάζονταν για την αποκομιδή των απορριμμάτων».

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Δεμερτζή, ο άνδρας υπέστη ένα μεγάλο σοκ. Ωστόσο, μετά τη σφοδρή επίθεση και αφότου συνήλθε, με τη βοήθεια των συναδέλφων του, επέστρεψε στη δουλειά του. Όπως μάλιστα γνωστοποιεί ο αντιδήμαρχος, «δεν είναι η πρώτη φορά που ενοχλούνται οι εργαζόμενοι της καθαριότητας, καθώς έχουν υπάρξει και στο παρελθόν περιστατικά οχλήσεων».

Μιλώντας επιπλέον για το περιστατικό υπήρξε κατηγορηματικός, λέγοντας ότι «καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε τέτοιου είδους γεγονός, ιδίως όταν πρόκειται για ανθρώπους που αγωνίζονται προκειμένου να κρατήσουν καθαρό τον δήμο μας πραγματοποιώντας τιτάνιο αγώνα, καθώς δουλεύουν κάτω από καύσωνες, βροχές και κρύο. Το ελάχιστο που αξίζουν, είναι ο σεβασμός».

Ο εργάτης καθαριότητας βρίσκεται σε προγραμματισμένη άδεια τις τελευταίες δύο ημέρες, ενώ ο κ. Δεμερτζής σημειώνει πως «επικοινωνώ τακτικά μαζί του και γνωρίζω ότι πλέον, βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Του πρότεινα μάλιστα να καθίσει περισσότερες ημέρες, σε περίπτωση που το χρειαστεί».