ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Χανιά: Πέθανε και η 23χρονη από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή τριών παιδιών

Τροχαίο στα Χανιά: Το τελευταίο αντίο στον 23χρονο
Παρά τη μάχη που έδωσε για 10 μέρες η νέα κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή
Intime News / Φωτογραφία Αρχείου

Τραγικός ο επίλογος και για την 23χρονη κοπέλα που είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο τροχαίο δυστύχημα στη Κίσαμο Χανίων στις 4 Ιουλίου.

Την τελευταία της πνοή άφησε η 23χρονη κοπέλα που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα που είχε λάβει χώρα στην περιοχή των Τοπολίων στην Κίσαμο Χανίων στις 4 Ιουλίου.

Η νεαρή κοπέλα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η ίδια είχε υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις με τους γιατρούς να προσπαθούν να την σταθεροποιήσουν. Ωστόσο η ίδια δεν τα κατάφερε καθώς είχε πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Υπενθυμίζεται ότι το φριχτό τροχαίου είχε σημειωθεί το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιουλίου στην Κίσσαμο Χανίων. Απολογισμός του δυστυχήματος ήταν να χαθούν η 15χρονη Ελίσα, ο 23χρονος Νίκος και η 23χρονη σύντροφός του.

Συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου είχαν πει το τελευταίο αντίο το μεσημέρι της Τρίτης (5/7) τον 23χρονο ενώ ένα 24ωρο μετά είχε τελεστεί η κηδεία της 15χρονης Ελίσας.

Πώς έγινε το τροχαίο

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιουλίου, στο δρόμο μετά τη σήραγγα Τοπολίων στην Κίσσαμο Χανίων. Τότε, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος και επέβαιναν δύο ανήλικοι (15χρονο κορίτσι και 17χρονος έφηβος) και μία 23χρονη εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε δέντρο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό όχημα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα τα τρία παιδιά να χάσουν τη ζωή τους. Την ίδια ώρα, στο όχημα του αγροτικού επέβαιναν δύο άτομα – ένας άνδρας και μία γυναίκα – με την 74χρονη να τραυματίζεται ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύναμη της πυροσβεστικής αλλά και άνδρες της Τροχαίας.

Σχετικές ειδήσεις