ΕΛΛΑΔΑ

Καστελόριζο: Κλειστό το αεροδρόμιο λόγω ασθενείας του μοναδικού υπαλλήλου

Καστελόριζο: Κλειστό το αεροδρόμιο λόγω ασθενείας του μοναδικού υπαλλήλου
Το κλείσιμο του αεροδρομίου στο Καστελόριζο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Κλειστό λόγω κορονοϊού είναι αυτές τις μέρες το αεροδρόμιο του Καστελόριζου, αφού ο μοναδικός υπάλληλος που υπηρετεί στον πύργο ελέγχου νόσησε από Covid και δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος να τον αντικαταστήσει.

Από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, ο υπάλληλος που υπηρετεί στην υπηρεσία πληροφοριών πτήσεων του αεροδρομίου ενημέρωσε ότι δεν αισθανόταν καλά. Αντικαταστάτης του δεν υπάρχει κι έτσι το αεροδρόμιο έβαλε λουκέτο.

«Έπαθε κορονοϊό ο άνθρωπος και έκλεισε το αεροδρόμιο. Την στιγμή που είναι ένα άτομο, είναι λογικό», ανέφερε ο Γιώργος Κωσταντινάκης, πρόεδρος πανελληνίου συλλόγου τηλεπικοινωνιακών ΥΠΑ.

Ο πρόεδρος του πανελληνίου συλλόγου τηλεπικοινωνιακών ΥΠΑ κατήγγειλε μιλώντας στο Mega ότι σε αρκετά περιφερειακά αεροδρόμια υπηρετεί μόνιμα ένας ή και κανένας τηλεπικοινωνιακός υπάλληλος, με αποτέλεσμα να κλείνουν για μερικές μέρες ακόμη και κατά τη θερινή περίοδο.

«Πέρσι κλείσανε 5 αεροδρόμια, η Ικαρία, η Μήλος, η Κοζάνη, η Νάξος και η Καστοριά, φέτος έχει ξεκινήσει και το Καστελόριζο και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός. Έκλεισαν γιατί αρρώστησε ο μοναδικός υπάλληλος που υπηρετεί εκεί».

Το κλείσιμο του αεροδρομίου στο Καστελόριζο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Δείτε το βίντεο του Mega