ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Πεντέλη: Συγκλονίζει δημοσιογράφος του Mega - «Δυσκολεύομαι να αναπνεύσω» (vid)

Φωτιά στην Πεντέλη: Συγκλονίζει δημοσιογράφος του Mega - «Δυσκολεύομαι να αναπνεύσω» (vid)
Newsbomb.gr: Λευτέρης Παρτσάλης

Απίστευτες στιγμές στην Πεντέλη - «Δυσκολεύομαι να αναπνεύσω και να ανοίξω τα μάτια μου», ανέφερε η δημοσιογράφος σε ζωντανή μετάδοση. 

Δραματικές ώρες στην Πεντέλη, με πυροσβέστες και εθελοντές να δίνουν μάχη για να σωθούν περιουσίες, ζώα και δασικές εκτάσεις. Οι άνεμοι τις τελευταίες ώρες στην περιοχή είναι απίστευτοι, πράγμα που δυσκολεύει τη δουλειά της πυροσβεστικής.

Δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ και συνεργεία των Μέσων που βρίσκονται στην περιοχή για να καλύψουν όσα συμβαίνουν στην Πεντέλη, δυσκολεύονται εξίσου καθώς η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική. Νωρίτερα σας γράψαμε για τη δημοσιογράφο του OPEN και το συνεργείο που έτρεξε για να σωθεί από τις φλόγες.

Τις απίστευτες στιγμές περιέγραψε και η δημοσιογράφος του Mega, Μάνια Αλιβιζάτου, η οποία μετέδιδε με δυσκολία όσα συμβαίνουν στην περιοχή.

«Η ατμόσφαιρα γίνεται ολοένα και πιο αποπνικτική. Περνάνε σπίθες μπροστά από την κάμερα, η κατάσταση είναι αποπνικτική. Δυσκολεύομαι να αναπνεύσω και να ανοίξω τα μάτια μου, γιατί οι καπνοί είναι πάρα πολύ έντονοι αυτή τη στιγμή» περιέγραψε με αγωνία η Μάνια Αλιβιζάτου.