ΕΛΛΑΔΑ

Δήμαρχος Παλλήνης στο Newsbomb.gr: Ο δήμος καίγεται, δεν μπορούμε να πάρουμε ανάσα

Δήμαρχος Παλλήνης στο Newsbomb.gr: Ο δήμος καίγεται, δεν μπορούμε να πάρουμε ανάσα
INTIME

Ο δήμαρχος Παλλήνης Αθανάσιος Ζούτσος μίλησε στο Newsbomb.gr για τη φωτιά στην περιοχή του

Το φαινόμενο της φωτιάς εξελίσσεται έντονα, φυσάνε άνεμοι 8 μποφόρ, δεν στέκεσαι όρθιος είπε τα ξημερώματα της Τετάρτης ο δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος, λιγή ώρα μετά το μήνυμα που εστάλη από το 112 για εκκένωση της Παλλήνης και της Νέας Παλλήνης προς Πικέρμι και Ραφήνα.

Συγκεκριμένα το μήνυμα που εστάλη στις 5:20 τα ξημερώματα της Τετάρτης αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην Παλλήνη και στη Νέα Παλλήνη, εκκενώστε τώρα προς Πικέρμι - Ραφήνα. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας».

«Υπάρχει πολύς καπνός, η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική. Για να καταλάβετε η φωτιά από το νεκροταφείο Πεντέλης μέχρι τα διόδια της Ανθούσας, μια απόσταση 3χλμ. την διέσχισε μέσα σε 15 λεπτά, τόση ήταν η δύναμη του αέρα» είπε ο κ. Ζουτσος.

«Ο δήμος καίγεται, η φωτιά εξελίσσεται δεξιά και αριστερά , δεν μπορείς να πάρεις ανάσα από τον καπνό και τις φλόγες» πρόσθεσε ο κ. Ζούτσος.

Νωρίτερα είχε σταλεί μήνυμα από το 112 για εκκένωση της περιοχής Πανόραμα Βούλα προς Πικέρμι ενώ λόγω της φωτιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στην Αττική Οδό αλλά και στη λεωφόρο Μαραθώνος από το ύψος του Σταυρού.

Σχετικές ειδήσεις