ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Μέγαρα: Παραλίγο να τυλιχθεί στις φλόγες το συνεργείο του ΣΚΑΪ

Φωτιά στα Μέγαρα: Παραλίγο να τυλιχθεί στις φλόγες το συνεργείο του ΣΚΑΪ
Το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ κινδύνεψε να καεί
Glomex

Φωτιά στα Μέγαρα: Πύρινη λαίλαπα παραλίγο να κάψει το συνεργείο του ΣΚΑΪ

Μάχη με τις φλόγες δίνει η Πυροσβεστική υπηρεσία στα Μέγαρα. Στο σημείο βρίσκονται δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ από αρκετά ΜΜΕ που καλύπτουν τα γεγονότα. Αρκετές φορές μάλιστα η φωτιά δυναμώνει εξαιτίας των ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ κινδύνεψε να καεί αφού η φωτιά φούντωσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια που ήταν σε ζωντανή σύνδεση.

Κάτοικος Μεγάρων: «Θα σβήσουμε τη φωτιά μόνοι μας, και πέρυσι έτσι κάναμε»

Μαίνεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Βενίζα στα Μέγαρα, με την Πυροσβεστική να κινητοποιείται άμεσα. Λίγο μετά τις 16:30 έγινε γνωστό ότι το πύρινο μέτωπο άρχισε να διευρύνεται επικίνδυνα, απειλώντας πλέον σπίτι.

Παράλληλα ενεργοποιήθηκε δύο φορές το 112 για τους κατοίκους των περιοχών Ζάχουλη και Παπαγιαννέϊκα ώστε να απομακρυνθούν προληπτικά από την περιοχή.

Κάτοικος στα Μέγαρα μιλώντας στην κάμερα του Newsbomb.gr και στον φωτορεπόρτερ Νίκο Χριστoφάκη είπε: «Το ίδιο πράγμα ζήσαμε και πέρυσι. Θα βοηθήσουμε να σβήσει η φωτιά στον τόπο μας. Θα φύγουμε πιο μετά που να πάμε; Και πέρυσι έτσι κάναμε και σβήσαμε τη φωτιά από εδώ. Μας έχουν ενημερώσει να φύγουμε αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε».

Ενώ άλλος κάτοικος υπογράμμισε ότι: «Η πυροσβεστική δεν κάνει κάτι».

Σχετικές ειδήσεις