ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη τριών για διακίνηση ηρωίνης στον Βόλο

Σύλληψη τριών για διακίνηση ηρωίνης στον Βόλο

Στην σύλληψη τριών ατόμων, ηλικίας 31, 36 και 26 ετών αντίστοιχα, για διακίνηση (εμπορία) ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές χθες το μεσημέρι στο Βόλο.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες ο 31χρονος επρόκειτο να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα ηρωίνης από τη Λαμία στο Βόλο, με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή της (εμπορία) σε άλλα άγνωστα άτομα, έναντι αναλόγου χρηματικού τιμήματος, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε να προσεγγίζει και να εισέρχεται σε οικία στην περιοχή Ν. Ιωνίας Βόλου, όπου διέμεναν οι άλλοι δύο συλληφθέντες.

Άμεσα επιτηρήθηκε και ακολούθως διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην συγκεκριμένη οικία, όπου με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 1.000 γραμμαρίων.

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 31χρονου, ως μέσο μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.