ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Αποκλειστικές εικόνες Newsbomb.gr από τον τόπο του εγκλήματος – Αίματα και σπασμένα τζάμια

Ζάκυνθος: Αποκλειστικές εικόνες Newsbomb.gr από τον τόπο του εγκλήματος – Αίματα και σπασμένα τζάμια

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Ζακύνθου η στυγερή δολοφονία μιας 40χρονης γυναίκας από τα χέρια του συζύγου της.

To Newsbomb.gr βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και σας μεταφέρει αποκλειστικές εικόνες.

Όπως θα δείτε, η περιοχή έχει εποκλειστεί, ενώ στο μπαλκόνι υπάρχει παντού το αίμα της άτυχης γυναίκας.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα, με το θύμα περίπου έναν μήνα πριν, στις 18 Ιουνίου 2022, να καταφεύγει στην αστυνομία και να ζητά προστασία, εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς του 51χρονου. Μάλιστα, το θύμα είχε ξυλοκοπηθεί επανειλημμένα, ζητώντας βοήθεια από κάθε αρμόδιο.

Η 40χρονη κατέθεσε μήνυση με αποτέλεσμα να επιβληθούν περιοριστικά μέτρα στον 51χρονο, να μην πλησιάζει τη γυναίκα στα 100 μέτρα.

Ο δράστης όμως κατάφερε να πείσει τη γυναίκα να τον δεχτεί πίσω, με την 40χρονη να του ανοίγει την πόρτα από λύπηση, χωρίς βεβαίως να γνωρίζει ότι άνοιγε την πόρτα στον μελλοντικό της δολοφόνο.

Μετά από κάποια 24ωρα ηρεμίας, ο 51χρονος άρχισε και πάλι να γίνεται βίαιος. Την Κυριακή, 31 Ιουλίου, η 40χρονη αποφάσισε να απευθυνθεί και πάλι στις αστυνομικές αρχές ζητώντας την προστασία της. Υπέβαλλε μήνυση αλλά έως ότου κινητοποιηθούν οι Αρχές ο δράστης ανέλαβε δράση.

Η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της, με τον 51χρονο να την περιμένει και να της επιτίθεται. Σύμφωνα με μαρτυρίες την ξυλοκόπησε άγρια, ενώ την έσερνε από τα μαλλιά στο μπαλκόνι της οικίας τους. Κρατώντας ένα κουζινομάχαιρο άρχισε να την μαχαιρώνει στο στήθος και τον λαιμό, αφαιρώντας τη ζωή από τη μάνα των παιδιών του.

Η μανία του ήταν τέτοια που, σύμφωνα με πληροφορίες η λάμα του μαχαιριού είχε «τσαλακωθεί» από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στο σώμα και το λαιμό της γυναίκας. Η αστυνομία βρήκε την 40χρονη γυναίκα σε μια λίμνη αίματος, την μετέφερε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και εκεί άφησε την τελευταία της πνοή.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου.

Η αστυνομία εντόπισε τον δράστη στον χώρο εργασίας του στον οποίο προσήλθε κανονικά το πρωί της Δευτέρας σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.