ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Το «έσκασε» με τρένο – Νέες πληροφορίες για το σχέδιο του Πακιστανού

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Το «έσκασε» με τρένο
Ο 22χρονος αύριο Δευτέρα (8/8) θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί μετά την προθεσμία που πήρε
Intime News

Περιστέρι: Τη Δευτέρα η απολογία του 22χρονου Πακιστανού - Ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. και μία πληροφορία «έδεσαν» τον δολοφόνο

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το σχέδιο του 22χρονου καθ’ομολογίαν δολοφόνου της 17χρονης Νικολέτας να φύγει από τη χώρα ώστε οι Αρχές να μην καταφέρουν να τον συλλάβουν.

Ο 22χρονος, όπως μετέδωσε το Open, είχε επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο και του είχε αποκαλύψει πως θα πάει στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα βρέθηκε με φιλικό του πρόσωπο στον σταθμό Λαρίσης και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο τρένο και κατευθύνθηκε προς την συμπρωτεύουσα.

Ο 22χρονος αύριο Δευτέρα (8/8) θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί μετά την προθεσμία που πήρε το Σάββατο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Πακιστανός είπε στους αστυνομικούς ότι καυγάδισε με την κοπέλα και πάνω στον καβγά τής έκλεισε το στόμα και τη μύτη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Λεπτομέρειες πάντως για τις αιτίες και τον τρόπο διάπραξης του εγκλήματος αναμένεται να δώσει στον ανακριτή που ανέλαβε την υπόθεση.

Ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. και μία πληροφορία «έδεσαν» τον δολοφόνο

Ο «κοριός» της Ελληνικής Αστυνομίας, που «έπιασε» το σήμα του κινητού τηλεφώνου το 22χρονου Πακιστανού, και η πληροφορία των έμπειρων αστυνομικών της Ασφάλειας ότι ο καταζητούμενος κινείται με γκρουπ Πακιστανών προς τα Σκόπια, ήταν τα δύο σημεία - «κλειδιά» που οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη της στυγερής δολοφονίας με θύμα την 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι.

Όπως είπε στο Νewsbomb.gr ανώτατη πηγή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η Αστυνομία ήξερε ότι ο 22χρονος δεν βρίσκεται μόνος αλλά με γκρουπ τεσσάρων ομοεθνών του που είχαν οργανώσει εδώ και μέρες το ταξίδι τους για τα Σκόπια. Οι αστυνομικοί βρέθηκαν ένα βήμα μπροστά από τον καταζητούμενο, όπως εξηγούν αστυνομικές πηγές.

Και αυτό γιατί έδωσαν δύο ημέρες νωρίτερα στις Αρχές των Σκοπίων την πληροφορία ότι θα επιχειρήσει να περάσει παράνομα τα σύνορα. Ο 22χρονος κατάφερε μαζί με ακόμα τρεις Πακιστανούς να εισέλθει σε έδαφος των Σκοπίων, χωρίς να έχουν στην κατοχή τους τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Σχετικές ειδήσεις