ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρος: Ψαροντούφεκο έκανε ο 15χρονος που τραυματίστηκε από ταχύπλοο

Άνδρος: Ψαροντούφεκο έκανε ο 15χρονος που τραυματίστηκε από ταχύπλοο
Καλά στην υγεία του ο 15χρονος που τραυματίστηκε στην Άνδρο
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Καλά στην υγεία του ο 15χρονος που τραυματίστηκε στην Άνδρο

Λεπτομέρειες για το περιστατικό με τον τραυματισμό ενός 15χρονου στην Άνδρο για τον οποίο χρειάστηκε να στηθεί επιχείρηση εναέριας διακομιδής του από το νησί το βράδυ της Δευτέρας έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού ο 15χρονος έκανε ψαροντούφεκο τη στιγμή που τραυματίστηκε από ταχύπλοο σκάφος που χειριζόταν ένας 33χρονος, ο οποίος και συνελήφθη.

Το Λιμενικό ανακοίνωσε, επίσης, ότι στη μέτρηση της ποσότητας του αλκοόλ για τον 33χρονο που ακολούθησε, ο χειριστής του σκάφους βρέθηκε να έχει αλκοόλη «άνω του προβλεπόμενου ελάχιστου ορίου και ως εκ τούτου του επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις»

Όσον αφορά την υγεία του παιδιού, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο 165χρονος είναι καλά μετά το χειρουργείο στο αριστερό του χέρι στο οποίο υποβλήθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το ατύχημα στην Άνδρο

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Άνδρου για περιστατικό τραυματισμού 15χρονου ημεδαπού, από ταχύπλοο σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή Όρμου Κορθίου ν. Άνδρου.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισαν τον 15χρονο, ο οποίος νωρίτερα διενεργούσε υποβρύχια αλιεία με χρήση ψαροντούφεκου και τραυματίστηκε από ταχύπλοο σκάφος με 33χρονο ημεδαπό χειριστή.

Ο 15χρονος , αρχικά διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Άνδρου και στη συνέχεια με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Αττικής.

Από το Λιμεναρχείο Άνδρου, που διενεργεί τη προανάκριση, συνελήφθη ο 33χρονος χειριστής του ταχύπλοου. Επιπροσθέτως, στον ανωτέρω διενεργήθηκε αλκοολομέτρηση , όπου διαπιστώθηκε ότι η αλκοόλη ήταν άνω του προβλεπόμενου ελάχιστου ορίου και ως εκ τούτου του επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις

Σχετικές ειδήσεις