ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Τίμησαν με τον δικό τους τρόπο τον 20χρονο που πέθανε σε τροχαίο - Σήμερα η κηδεία

Ηράκλειο: Τίμησαν με τον δικό τους τρόπο τον 20χρονο που πέθανε σε τροχαίο - Σήμερα η κηδεία
Σε ανείπωτη θλίψη έχει βυθιστεί η κοινωνία του Ηρακλείου, μετά τον άδικο χαμό του 20χρονου Γιώργου, ο οποίος «έφυγε» νωρίς από τροχαίο δυστύχημα
creta24.gr

Ηράκλειο Κρήτης: Οι φίλοι του 20χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο τον τίμησαν με τον δικό τους τρόπο. Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατό του

Δεν το χωράει ο νους, ότι ένα ακόμα νέο παιδί σκοτώθηκε σε τροχαίο στους δρόμους της Κρήτης. Συγγενείς και φίλοι του άτυχου Γιώργου δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δε θα τον ξαναδούν.

Μάλιστα οι φίλοι του 20χρονου Γιώργου γέμισαν κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου με μηχανάκια και αμάξια θέλοντας να αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο τον άτυχο νεαρό που σκοτώθηκε στους δρόμους του Ηρακλείου, μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες επαναφοράς του, από άνδρες του ΕΚΑΒ.

Η κηδεία του 20χρονου θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη 10 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στην Νέα Αλικαρνασσό, στις 11:00 το πρωί.

Το μοιραίο δυστύχημα

Αργά το βράδυ της Δευτέρας 8 Αυγούστου το σκούτερ που οδηγούσε ο 20χρονος Γιώργος έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στο διαχωριστικό στηθαίο της λεωφόρου Κνωσού, με αποτέλεσμα ο οδηγός να εκσφενδονιστεί από το όχημα, το οποίο βρέθηκε πολλά μέτρα μακριά και εκείνος να βρεθεί στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με το creta24, στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου παρέλαβαν τον 20χρονο και προσπαθούσαν επί περίπου 40 λεπτά να τον επαναφέρουν, κάνοντάς του καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Ωστόσο, ο 20χρονος δεν επανήλθε.

Αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου, είδαν τον οδηγό του δικύκλου να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς από την περιοχή των Πατελών ως τη λεωφόρο Κνωσού, μέχρι που ένας από αυτούς τους ελιγμούς τον οδήγησε στο διαχωριστικό στηθαίο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 20χρονος φορούσε κράνος, το οποίο όμως δεν ήταν δεμένο.

Ο 20χρονος Γιώργος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ηράκλειο Κρήτηςcreta24.gr