ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Δύο Πακιστανοί βοήθησαν τον δολοφόνο της Νικολέτας πριν τη σύλληψή του

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Δύο Πακιστανοί βοήθησαν τον δολοφόνο της Νικολέτας πριν τη σύλληψή του
Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Νέα αποκάλυψη για τον τρόπο με τον οποίο έδρασε ο Πακιστανός
INTIME

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Νέα αποκάλυψη για τον τρόπο με τον οποίο έδρασε ο Πακιστανός

Στην αποκάλυψη ότι δύο ομοεθνείς του 22χρονου Πακιστανού που δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι ήταν αυτοί που τον βοήθησαν να επιχειρήσει να αποφύγει τη σύλληψη προχώρησε ο δικηγόρος του πατέρα της άτυχης κοπέλας που έχει δηλώσει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας.

Όπως είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος στην ΕΡΤ πρόκειται για δύο Πακιστανούς οι οποίοι κατέθεσαν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και για τους οποίους αναμένεται να ασκηθούν διώξεις για υπόθαλψη εγκληματία.

«Τον βοήθησαν να μαζέψει τα πράγματά του και του παρείχαν χρήματα ενώ τον μετέφεραν στον σταθμό του τρένου» είπε, επίσης, ο δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «φαιδρή» την επίκληση του Κορανίου από τον 22χρονο Πακιστανό δολοφόνο για να δικαιολογήσει την δολοφονία της Νικολέτας. «Προκαλεί τεράστια απορία στην οικογένεια πώς τόλμησε να ισχυριστεί θρησκευτικό πάθος ενώ το έγκλημα ήταν από κόμπλεξ κατωτερότητας και το σύνδρομο της ζήλειας που έτρεφε για τη Νικολέτα» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρόπουλος

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Τα ψέματα του Πακιστανού

Παρά το γεγονός ότι ενώπιον της ανακρίτριας ο 22χρονος Πακιστανός δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, συνέχισε να προσπαθεί να ελαφρύνει τη θέση του χρησιμοποιώντας εκ νέου προφάσεις. Ακόμα και ο ίδιος του ο αδερφός δεν έδωσε κανένα ελαφρυντικό στον δράστη, λέγοντας επί της ουσίας πως τον βρήκε έτοιμο να φύγει από την Αθήνα, ότι του ζήτησε δανεικά και πως «δεν είναι καλό παιδί».

Ο 22χρονος Πακιστανός δολοφόνος προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ακόμα και τη δικαιολογία της «θρησκευτικής προσβολής», έτσι ώστε να εξασφαλίσει ελαφρυντικό για την πράξη του.

«Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ», είπε μεταξύ άλλων στην απολογία του. Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν είχε καταλάβει ότι η 17χρονη Νικολέττα ήταν νεκρή και πως θέλησε να πάει στη Θεσσαλονίκη για να μείνει μακριά της μετά τη διένεξη που είχαν.

Ο αδερφός του, όμως, ανέφερε πως ο 22χρονος στις 17:30 την ημέρα της δολοφονίας βρέθηκε «έξω από το σπίτι να κρατά μια βαλίτσα. Μου ζήτησε 100 ευρώ και μου είπε ότι θα πάει στη Θεσσαλονίκη, γιατί είχε βρει μια δουλειά σε ένα χωριό εκεί. Τον ρώτησα που είναι η Νικολέττα και μου είπε ότι θα πήγαινε κι εκείνη μαζί του».

Εκτός, όμως, από αυτές τις αντιφάσεις ο Πακιστανός δεν έπεισε την ανακρίτρια ούτε για τις τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες που έφερε μαζί του. Οι διαφοροποιήσεις στις ταυτότητες αφορούσαν τόσο στο όνομα του ίδιου όσο και σε αυτά των γονέων του αλλά και στην ημερομηνία γέννησης. Συνεπώς, για την ώρα θεωρείται αδύνατο να εντοπιστεί η πραγματική του ηλικία αλλά και τα αληθινά του στοιχεία.

Σχετικές ειδήσεις