ΕΛΛΑΔΑ

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: «Πρόδωσε τη φιλία μας» λέει η μητέρα - Αυτοί είναι οι συλληφθέντες

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: «Πρόδωσε τη φιλία μας» λέει η μητέρα  - Αυτοί είναι οι συλληφθέντες
Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: Σήμερα η απολογία των δύο συλληφθέντων
STAR

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: Σήμερα η απολογία των δύο συλληφθέντων

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για την αρπαγή ενός βρέφους 8 μηνών στο Αιγάλεω με την μητέρα να καταθέτει στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση μετά τη σύλληψη των δύο ανδρών μαζί με τους οποίους βρέθηκε το μικρό παιδί.

Μιλώντας στο STAR η μητέρα του βρέφους υποστήριξε ότι ο ένας από τους συλληφθέντες «πρόδωσε τη φιλία μας». Περιγράφοντας τη δική της εκδοχή για το τι συνέβη είπε ότι «ήρθε σπίτι, καθίσαμε, παίξαμε λίγο με τον μικρό, επειδή εγώ του είχα πάρα πολλή εμπιστοσύνη του ζήτησα σαν χάρη να τον κρατήσει δύο λεπτά για να μπω να κάνω ένα γρήγορο ντουζ. Μου είπε ‘εντάξει’ και μετά από κανένα δίλεπτο μου χτύπησε την πόρτα και μου είπε ‘εγώ θα κατέβω για τσιγάρο’. Του είπα ‘εντάξει’. […] Δεν ξέρω για ποιο λόγο πήραν το μωρό χωρίς την άδεια μου και αν τον ξαναδώ μπροστά μου θα ήθελα μόνο να μάθω το γιατί. Υποτίθεται ότι το αγαπούσε το παιδί, το λάτρευε και θα έδινε τα πάντα για αυτόν».

Η ίδια υποστήριξε ότι στο παρελθόν, σε ηλικία 15 ετών, την είχε βιάσει ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο χωρίς, ωστόσο, να το κατονομάζει.

Σύμφωνα με το STAR η 31χρονη κατέθετε για περισσότερο από μία ώρα σχετικά με τη σχέση που είχε με τον έναν από τους δύο συλληφθέντες δηλώνοντας ότι τον 33χρονο τον γνώριζε από το 2019, όταν έφυγε από τον Βόλο και εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Τόσο ο 33χρονος όσο και ο 30χρονος που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση της αρπαγής του βρέφους στο Αιγάλεω αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή.

Από την πλευρά του ο πρώην σύζυγός της 31χρονης είπε για την υπόθεση: «Εγώ προσωπικά δεν την έχω ικανή να κάνει κάτι τέτοιο. Τώρα από κει και πέρα τι έχει γίνει με αυτούς, εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το γνωρίζω. Εγώ όταν το άκουσα στις ειδήσεις έπεσα από τα σύννεφα. Λέω: "Εντάξει δεν το περίμενα αυτό. Μπορεί να είναι και όπως τα λέει. Μπορεί να πήγε να κάνει μπάνιο, αλλά εντάξει το κακό που έκανε είναι ότι δεν βάζεις δύο ξένους ανθρώπους, έστω και να τους ξέρεις, δύο άντρες μόνοι τους, μέσα σε ένα σπίτι, μόνο εσύ και δύο άντρες».

Σχετικές ειδήσεις