ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Άρτα: Θρήνος στην κηδεία του 75χρονου που σκότωσε ο γαμπρός του – Άφαντος ο δράστης

Έγκλημα στην Άρτα: Θρήνος στην κηδεία του 75χρονου που σκότωσε ο γαμπρός του
Αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα σε κομβικά σημεία γύρω από την περιοχή όπου εγκατέλειψε το όχημα διαφυγής
ΑΝΤ1

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε σήμερα στο Αστροχώρι Άρτας η κηδεία του 75χρονου που δολοφονήθηκε την Πέμπτη από τον γαμπρό του.

Απαρηγόρητοι συγγενείς και φίλοι του 75χρονου, είπαν το τελευταίο αντίο το μεσημέρι της Παρασκευής (12/8). Τραγική φιγούρα η κόρη του, η πρώην σύζυγος του δράστη, η οποία δεν σταμάτησε να κλαίει με αναφιλητά ενώ στεκόταν συνεχώς πλάι στη μητέρα της.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας αστυνομικοί βρισκόταν έξω από την εκκλησία καθώς η 36χρονη γυναίκα φοβάται ακόμη για τη ζωή της καθώς όπως όλα δείχνουν στόχος του δράστη ήταν η ίδια, σύμφωνα με τον ANT1.

Άφαντος ο φερόμενος δράστης

Την ίδια ώρα, ο 29χρονος παραμένει άφαντος. Αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα σε κομβικά σημεία γύρω από την περιοχή όπου εγκατέλειψε το όχημα διαφυγής και αυτό που τους προβληματίζει είναι πως ο δράστης είναι οπλισμένος καθώς στο αυτοκίνητο του δεν βρέθηκε το όπλο.

Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν άνθρωπο βίαιο και σκληραγωγημένο που γνωρίζει καλά τα βουνά της περιοχής και ξέρει να επιβιώνει, οι Αρχές ωστόσο εκτιμούν πως δεν θα καταφέρει να κρυφτεί για πολύ στα δάση και θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του.

Σχετικές ειδήσεις