ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη: Στον ανακριτή σήμερα ο 50χρονος δράστης

Επίθεση με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη: Στον ανακριτή σήμερα ο 50χρονος δράστης
Στον ανακριτή ο καθ' ομολογία δράστης
IN TIME

Μεσσήνη: Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 50χρονος δράστης μετά την ομολογία του για την επίθεση με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του

Στο κατώφλι του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα Σάββατο 13 Αυγούστου στις 12:30 μ.μ. ο καθ’ ομολογίαν δράστης, που έριξε υδροχλωρικό οξύ στην πρώην σύντροφό του.

Την ημέρα που είχε συλληφθεί από τις αρχές ο 50χρονος είχε ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Open, φαίνεται ότι ο δράστης θα ζητήσει εκ νέου προθεσμία για την απολογία του.

Η αστυνομία κατάφερε να προχωρήσει στη σύλληψη του άνδρα παρακολουθώντας τις οπτικές κάμερες που υπήρχαν στην περιοχή και πιο συγκεκριμένα τις πινακίδες του ενοικιαζόμενου οχήματος, με το οποίο έφτασε έξω από τη δουλειά της 49χρονης, καθώς και την πορεία του.

Η άτυχη γυναίκα συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και δίνει μαζί με τους ιατρούς μεγάλη προσπάθεια για να γίνει καλύτερα στην υγεία της. Μάλιστα οι γιατροί εκφράζουν αισιοδοξία ότι η 49χρονη δε θα χάσει την όρασή της στο δεξί μάτι.

Τα παιδιά της συνεχίζουν να είναι δίπλα της.

Η γυναίκα «έσπασε» τη σιωπή της στον Ant1 και περιέγραψε τα όσα τραγικά έζησε.

«Είμαι ακόμη σοκαρισμένη από το όλο σκηνικό. Το αίσθημα της επιβίωσης, να κατορθώσω να γλιτώσω, γιατί εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζα ποιος ήταν, ότι έπρεπε να γλιτώσω», περιγράφει η 49χρονη και συμπληρώνει:

«Δεν κατονόμασα εγώ τον πρώην σύζυγό μου. Δεν είπα ότι "αυτός είναι ο υπεύθυνος". Εγώ είπα αυτούς που γνώριζαν την ώρα που θα ξεκινούσα δουλειά και που δούλευα. Αυτό ήταν δουλειά της αστυνομίας. Έκανε τις έρευνες της και αποφάνθηκε ότι ήταν αυτός ο δράστης», πρόσθεσε.

Η γυναίκα αναφέρεται και στη στιγμή που έμαθε πως ο δράστης της επίθεσης που δέχτηκε ήταν ο πρώην σύζυγός της. «Σοκαρίστηκα, είναι λογικό. Να σας πω την αλήθεια, δεν το περίμενα. Παλιά είχαμε κάποιες διαφορές, καυγάδες, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Δεν είχε δείξει κάτι, ήταν πολύ ήρεμος».

Το θύμα δεν κάνει δεκτή την συγγνώμη του κατηγορουμένου και θεωρεί την μεταμέλεια του δράστη προσχηματική, καθώς -σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η 49χρονη από τις Αρχές- ο πρώην σύζυγός της φέρεται να είχε προσχεδιάσει την πράξη του.

«Όχι, δεν δέχομαι την συγγνώμη του, γιατί δεν μπορώ να την δεχτώ την συγγνώμη του. Είναι πολύ άσχημο αυτό που έγινε. Εγώ αυτήν τη στιγμή κινδυνεύω να χάσω την όρασή μου, κινδυνεύω να μην μπορώ να ξαναδουλέψω. Δεν έχω άλλους πόρους, μόνο την δουλειά μου είχα».