ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: «Μετάνιωσα, ζητώ συγγνώμη», τα πρώτα λόγια του 29χρονου που σκότωσε τον πεθερό του

Άρτα: Τα πρώτα λόγια του 29χρονου που σκότωσε τον πεθερό του
Ο 29χρονος, εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του
ΕΡΤ

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (13/8) ο 29χρονος που φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας

Στην ασφάλεια Άρτας οδηγήθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, ο 29χρονος, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και να σκότωσε τον πεθερό του. Το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Νωρίτερα ο ίδιος τηλεφώνησε στην αστυνομία κι ανέφερε ότι βρίσκεται στο χωριό Δαφνούλα Ευρυτανίας κι ότι είναι έτοιμος να παραδοθεί. Άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Άρτας μετέβησαν στο χωριό και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ο 29χρονος, εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του: «Μετάνιωσα, ζητώ συγγνώμη», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς, όπως μεταδίδει το Star.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος του, υπογράμμισε: «Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Ο δράστης δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του ήταν η κάκια στιγμή».

Ο δικηγόρος ισχυρίστηκε ότι το θύμα τον προσέβαλε κι εκείνος εξοργίστηκε: «Τον πρόσβαλε ο πεθερός του, ήθελε να πάρει το παιδί μαζί του, ήταν οι μέρες καθορισμένες να πάρει εκείνος το παιδί, διαπληκτίστηκε έντονα, ήταν η κάκια στιγμή. Το όπλο το πέταξε, ήξερε ότι θα συλληφθεί αλλά βρισκόταν σε σοκ γι’ αυτό κρυβόταν». Σε ερώτηση αν πυροβόλησε την σύζυγό είπε πως δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει κακό στην πρώην σύζυγό.

Σχετικές ειδήσεις