ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπά η μητέρα του 10χρονου για την επίθεση από αδέσποτα σκυλιά: Έτρεχαν αίματα, φώναζε «σώστε με»

Ξεσπά η μητέρα του 10χρονου για την επίθεση από αδέσποτα σκυλιά: Έτρεχαν αίματα, φώναζε «σώστε με»
«Δεν μπορεί να είναι έτσι αυτά τα σκυλιά, κάποιος έχει την ευθύνη. Αν είχαν τραυματίσει βαρύτερα το παιδί μου, εμένα τι θα μου έλεγαν;» ξέσπασε η μητέρα

«Δεν μπορεί να είναι έτσι αυτά τα αδέσποτα σκυλιά, κάποιος έχει την ευθύνη. Αν είχαν τραυματίσει βαρύτερα το παιδί μου, εμένα τι θα μου έλεγαν;» ξέσπασε η μητέρα

Οργισμένη εμφανίστηκε η μητέρα του 10χρονου Γιώργου ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης από αδέσποτα σκυλία στο χωριό Στίρφακα της Φθιώτιδας ζητώντας απαντήσεις για την παρουσία των σκυλιών στην περιοχή.

Αρχικά η γυναίκα περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν την ενημέρωσαν για την επίθεση στο παιδί της καταγγέλλοντας ότι τα αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν και στην ίδια. «Μόλις έφτασα στο παιδί επιτέθηκαν και σε μένα, όπως είχα το τηλέφωνο το πέταξα στα σκυλιά. Το παιδί ήταν μέσα στα αίματα, από τη μασχάλη, από την κοιλιά, από τα χέρια έτρεχε από παντού το αίμα» είπε αρχικά στον Alpha.

Σύμφωνα με τον ίδια «ευτυχώς ήταν ένας γείτονας που άκουσε τις φωνές του παιδιού που φώναζε «βοήθεια σώστε με». Ο άνθρωπος αυτός βγήκε με ένα σκουπόξυλο και χτύπησε τα σκυλιά για να φύγουν».

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του 10χρονου «τα σκυλιά αυτά είχαν επιτεθεί και σε άλλα παιδιά» χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάτι.

Η ίδια, δε, υποστήριξε ότι αν και ειδοποιήθηκε φιλοζωική εταιρεία, οι άνθρωποί της πήρα το ένα από τα δύο τα σκυλιά, το αρσενικό, και το θηλυκό παραμένει στην περιοχή. «Δεν μπορεί να είναι έτσι αυτά τα σκυλιά, κάποιος έχει την ευθύνη. Αν είχαν τραυματίσει βαρύτερα το παιδί μου, εμένα τι θα μου έλεγαν;» ξέσπασε η μητέρα.

«Να μου πει κάποιος να βάλουμε τα παιδιά στα σπίτια και να αφήσουμε στις πλατείες τα σκυλιά» συνέχισε εμφανώς οργισμένη καταγγέλλοντας ότι τα αδέσποτα σκυλιά που επιτέθηκαν στο παιδί της το τάιζαν στο χωριό.

Η ίδια, τέλος, ευχαρίστησε γιατρούς και νοσηλευτές στο νοσοκομείο Λαμίας που φρόντισαν το παιδί της μολονότι παραμένει ανήσυχη για το ενδεχόμενο ο 10χρονος να έχει μολυνθεί από τα δαγκώματα.

Σχετικές ειδήσεις