ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Συνθήματα κατά του ηθοποιού στην εξοχική κατοικία του στα Γιάννενα

Πέτρος Φιλιππίδης: Συνθήματα κατά του ηθοποιού στην εξοχική κατοικία του στα Γιάννενα
O Πέτρος Φιλιππίδης.

O Πέτρος Φιλιππίδης έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους - Τι έγραψαν άγνωστοι έξω από το εξοχικό του στα Γιάννενα

Συνθήματα κατά των βιαστών έγραψε ομάδα αντιεξουσιαστών, σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους και φωτογραφίες που ανέβασαν, στη μάντρα του εξοχικού σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη στους Κουκλιούς Ιωαννίνων.

Επιπλέον, η ομάδα πέταξε κόκκινη μπογιά στους τοίχους προτού αποχωρήσει.

filippidis-kouklioi1.jpg
Πηγή: epiruspost.gr

Όπως αναφέρουν «στόχος μας ήταν να δείξουμε πως οι βιαστές δεν χωράνε ανάμεσά μας, ούτε στις πόλεις, ούτε στα χωριά, ούτε στις γειτονιές μας, ούτε και πουθενά». Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για τρεις βιασμούς και η δίκη του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: epiruspost.gr

Σημειώνεται πως ο ηθοποιός έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ έχει καταβάλει και εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ. Ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν είναι και η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα, ενώ πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Πηγή: epiruspost.gr

Η δίκη, πάντως, συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας, οι οποίοι έχουν προταθεί από τις καταγγέλλουσες προς ενίσχυση του περιεχομένου όσων έχουν επωνύμως αποκαλύψει στις δικαστικές αρχές.