Πέτρος Φιλιππίδης: Συνθήματα κατά του ηθοποιού στην εξοχική κατοικία του στα Γιάννενα

O Πέτρος Φιλιππίδης έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους - Τι έγραψαν άγνωστοι έξω από το εξοχικό του στα Γιάννενα

Πέτρος Φιλιππίδης: Συνθήματα κατά του ηθοποιού στην εξοχική κατοικία του στα Γιάννενα
O Πέτρος Φιλιππίδης.

Συνθήματα κατά των βιαστών έγραψε ομάδα αντιεξουσιαστών, σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους και φωτογραφίες που ανέβασαν, στη μάντρα του εξοχικού σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη στους Κουκλιούς Ιωαννίνων.

Επιπλέον, η ομάδα πέταξε κόκκινη μπογιά στους τοίχους προτού αποχωρήσει.

filippidis-kouklioi1.jpg
Πηγή: epiruspost.gr

Όπως αναφέρουν «στόχος μας ήταν να δείξουμε πως οι βιαστές δεν χωράνε ανάμεσά μας, ούτε στις πόλεις, ούτε στα χωριά, ούτε στις γειτονιές μας, ούτε και πουθενά». Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για τρεις βιασμούς και η δίκη του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: epiruspost.gr

Σημειώνεται πως ο ηθοποιός έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ έχει καταβάλει και εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ. Ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν είναι και η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα, ενώ πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Πηγή: epiruspost.gr

Η δίκη, πάντως, συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας, οι οποίοι έχουν προταθεί από τις καταγγέλλουσες προς ενίσχυση του περιεχομένου όσων έχουν επωνύμως αποκαλύψει στις δικαστικές αρχές.

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή