ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Φωκίδα: «Ένα μαύρο σύννεφο έχει πέσει πάνω μας» - Θρήνος για το ζευγάρι που σκοτώθηκε

Τροχαίο στη Φωκίδα: «Ένα μαύρο σύννεφο έχει πέσει πάνω μας» -  Θρήνος για το ζευγάρι που σκοτώθηκε
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα τα δύο νεαρά παιδιά να χάσουν τη ζωή τους ακαριαία.
orafok.gr

Mια τραγωδία με νεκρούς τον 24χρονο Παναγιώτη και την 21χρονη Βιργινία σημειώθηκε στην άσφαλτο

Την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, άφησαν ο 24χρονος Παναγιώτης και η 21χρονη Βιργινία, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, στο 20 χλμ Ιτέας-Αντιρρίου κοντά στο Γαλαξίδι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «ΏΡΑ Φωκίδας» τα δύο παιδιά επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι στην προσπάθειά του ο νεαρός να μην πατήσει με τις ρόδες του αυτοκινήτου ένα σκοτωμένο σκυλάκι στο δρόμο, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω στο δέντρο.

Ο αντιδήμαρχος Γαλαξιδίου Ευθύμιος Γρίβας σε δηλώσεις του το πρωί της Κυριακής στο Open ανέφερε πως «τα παιδιά επέστρεφαν από τη βραδινή τους διασκέδαση και 50 μέτρα πριν το σπίτι φύγανε από τον δρόμο και προσέκρουσαν σε ένα δέντρο. Λένε ότι όντως υπήρχε ένα σκυλί νεκρό στο οδόστρωμα, το οποίο προσπάθησαν να το αποφύγουν. Εικασίες κάνουμε και εμείς, ότι ενδεχομένως πήγε να αποφύγει το σκυλί. Δύο παιδιά που εργάζονταν στο Γαλαξίδι, τους ξέρουμε όλοι. Έχουμε μουδιάσει, είναι τραγικό. Είναι ένα μαύρο σύννεφο που έχει πέσει πάνω από την πόλη μας. Η κοπέλα είναι από τη Θεσσαλονίκη και ήταν φοιτήτρια στο Γεωπονικό της Άμφισσας και δούλευε στο Γαλαξίδι για το καλοκαίρι».

Το δυστύχημα έγινε μόλις 50 μέτρα από το σπίτι του 24χρονου Παναγιώτη.

Σχετικές ειδήσεις